Dansen gikk oppå Ullern et sted

Cupens sjarmøretappe nummer to foregikk vestpå og vi hadde en fin maikveld på Ullern. Vålerenga vant oppskriftsmessig 8-1 og Klanen koste seg. 

Tekst: EspenB // foto: Grydis.no / J. Ellingsen


Ikke engang vestkantarrangører rår over vinden og den var småkjølig der den forøkte å trenge seg inn mellom våryre Klansfolk på vårslepp. Hva gjør vel det, når det diskes opp med burgere og pølser, vafler og kaffe?

Det var kvelden for rekorder også, og vi hjalp Ullern til ny publikumsrekord med tett under 3000 tilskuere. Børven scora ekte hatrick på 13 minutter – alle tre på straffer. Det må være noe for historiebøkene!

Klanens Webradio på hugget. Ikke ramle ut gutter!

Klanens Webradio på hugget. Ikke ramle ut gutter!

I forbindelse med straffene er det på sin plass å nevne at noen må snakke litt med Aron Samuel angående filming. Den første straffa ser veldig ut som filming. Vålerengaspillere skal aldri gjøre slik, så vi håper vi så feil.

Vålerenga leda 6-1 til pause og tok det rolig i andre omgang. Den vant vi 2-0 så resultatet ble småpene 8-1 til slutt.

Neste runde offentliggjøres fredag, og det eneste som er helt sikkert er at vi fortsatt er med i kampen om bøtta, Det er mer enn man kan si om Godset, Sandnes/Ulf og Sarpsborg.

Jeg håper vi møter Grorud i tredje runde. De møter bittelillestrøm i kveld og det bør være grei skuring for groruddølene.

Takk for innsatsen Ullern. Det var gøy å besøke dere!


Bli med i Klanen du også. Og kjøp sesongkort.

Comments are closed.