Blåbloggen: Sjarmen ved å være motgangssupporter

Vi har tapt dobbelt så mange kamper som vi har vunnet, og vi ligger på 13.plass i en liga med 16 lag. Bønda fryder seg over at det går dårlig med oss. Vi derimot vet at det er i motgang det snur. Det er derfor viktig at vi nå viser vår styrke. Vi står sammen, og kjemper og vinner til slutt!

Vi som har fulgt Vålerenga i mange år, vet at det å støtte klubben handler om mer enn å være der i medgang. Det handler om å være der hele tiden, også i motgang. Kanskje litt ekstra akkurat da.

Sjarmen er jo å være en av de som alltid er der, uansett.

Og hvor godt smaker det ikke med en seier i motgang? Litt ekstra godt faktisk. Og hvis vi da vinner to på rad? Jo, det skal jeg si deg. Da er vi plutselig i medgang igjen. Det skal så lite til.

Selv om det ikke kryr av optimistiske folk, drar mange av oss likevel på kamp. Vi har et håp innerst inne om at det skal snu. At det akkurat i denne kampen skal det bli seier.

Jeg for min del synger ekstra høyt, bidrar enda litt mer og lever i troa om at  det er vår innsats på tribunen som kan være den utgjørende rollen.

I DAG er det kamp! Hjemme mot Tromsø, kl. 18.00.

Gidder ikke, sa du?

Kom, sier jeg!

Hvorfor?

  • Vi har ni poeng, det er elleve opp til Godset på topp. Og bare åtte opp til 2. og 3.plass.
  • Vi har sett tendenser til finfint spill vi kan slå alle lagene i Tippeligaen med.
  • Det er jevnt, og vi spiller fotball i en liga hvor alle slår alle.
  • Det er 16. mai. Dagen det er duket for fotballfest!

Og fordi vi er Vål’enga! Vi vil alltid værra her! 


Ingvild Hovland er 22 år, vært Vålerenga-supporter siden 2003 og har i år sesongkort på Vestbredden. Blogger om livet som klanskvinne.

Comments are closed.