NSA: Rimelig landskamp mot Albania

Det er bare noen få dager igjen til en av årets viktigste begivenheter: Seriestart! Umiddelbart etter denne kommer en viktig VM-kvalikkamp for landslaget. Fredag 22. mars spiller Norge hjemmekamp mot Albania. Avspark er kl 19:00. Klanen tilbyr sammen med Norsk Supporterallianse (NSA) rimelige supporterbilletter à kr 200,-. Normalpris på tilsvarende billetter ligger kr 300,- over dette.

Tekst: Hanne Mari Jordsmyr, Landslagsgruppa NSA

Som alltid er NSA-feltet beregna på stående syngende supportere. Du får altså tilbud om å kjøpe rimeligere billett for å være med og skape god stemning på tribunen. Bli med – og så skal du se vi alle ender opp i VM-sluttspillet i Brasil 2014.

Dette er noe du bare ikke kan gå glipp av, sier du? I så fall er det bare å skrive en e-post til hannemari(ætt)klanen.no så snart som mulig for å holde av en billett!

Pga byggearbeidene på øvre del av bendit-tribunen så vil NSA i år bli plassert på langsiden, nedre del av Telenor-tribunen, felt 122, nærmest ”bendit-svingen”. Se skisse her:

http://www.ullevaal-stadion.no/Arenainfo

Når det gjelder henting og betaling av billetter, tar vi dette på kampdagen utenfor Ullevaal. NSA vil som vanlig være på plass ca 2 timer før kampstart.

NB! Pga ny plassering på tribunen så vil NSA-standen/billettutdeling skje utenfor inngang 3.  Se link ovenfor!

Comments are closed.