Forbanna tidlig, forbanna kaldt – men Rekdal varma!

Snøen lava ned som en ubehagelig og lett ironisk påminnelse om at serien starter forbanna tidlig i år. Ikke at det så ut til å gå ut over oppmøte. Kan’ke stoppe oss, vi er Vål’enga supporters. Ikke engang om du er værgud.

Tekst: Erling Rostvåg // Foto: Kevin Skjøthaug, EngaMedia


Så var det også en hel del som varma der oppe. Fra varm kaffe og pølser via supportere og klubbpersonligheter av alle slag som smilte og funka sammen til et bra pyro- og røykshow. Sistnevnte satte ramma i det spillerne kom ut for å hilse på, noe dem så ut til å sette pris på, særlig Bojan.

Fansen i fyr og flamme når spillerne ble presentert!

Fansen i fyr og flamme når spillerne ble presentert!

Lasse V med kameraet var Lasse V med mikrofonen for anledninga og introduserte spillerne med nummer i tur og orden. Deretter var det en kjapp appell fra sjefen sjøl.

Reka takka oss for oppmøte, for støtten og for positiviteten vi klarte å bringe på banen. Han runda også av med en instendig bønn som kort sagt kan oppsummeres slik: Ikke vær idiot, ikke lag overskrifter på byen i Bergen og hold de kløende blussefingra i lommene i morra. Til gjengjeld forplikta han klubben til å jobbe for å «snu dette». Med «dette» mener han NFFs håpløse vedtak om å forby all pyroteknikk på tribunen.

Skribenten kjente både det ene og det andre da han minglet med Bojan, Marcel & co!

Skribenten kjente både det ene og det andre da han minglet med Bojan, Marcel & co!

Etter dette ble det mingla, delt ut autografer og tatt bilder. Sjæl kjente jeg kampnervene komme krypende.

Den gode typen.

Vi er 100 år, vi er klare for kamp og vi er faenmeg best i verden. Det er bare å gi jernet, stikke til Bergen og synge istykker stemmebåndet. Ingen grunn til å ikke satse alt, og jeg har trua på at i år blir noe spesielt.

Som en kompis av meg sa rett før vi stakk: «Jeg tror det blir jævlig kult i år, ass».


Bli med i Klanen du også. Og kjøp sesongkort.

Under ser du Kevin Skjøthaugs bilder. Se også Grydis` bilder fra seansen her.

Comments are closed.