Vålerenga banker Lillehammer og trygger tabelledelsen!

VÅLERENGA-LILLEHAMMER 4-1 Vålerenga vinner til slutt enkelt 4-1 over Lillehammer på Jordal i kveld. I en tett kamp med høyt tempo maler til  Enga LIK i stykker. I kveld var det først og fremst våre norske spillere som kom  i søkelyset. Både Steffen Thoresen, Sondre Olden (kåret til VIFs bestemann), Anders Hilt Jørgensen og Steffen Søberg var svært sentrale i seieren. Kampen i dag viste at Vålerenga nå har en rekke strenger å spille på og det kan bli avgjørende både i serieavslutningen og i sluttspillet. Før landslagspausen leder Enga nå tabellen med 6 poeng ned til Stavanger!  Neste kamp er Lørenskog borte tirsdag 12. februar.

Tekst: Frodo

Under følger vært livereferat:

3. periode:

Kampen er slutt. Vålerenga vinner kampen 4-1! Den siste perioden var, som vanlig, Vålerengas beste. Vi hadde full kontroll i denne perioden og gjorde nok til å fikse en sikker seier. Skuddstatitiskk siste periode: 11-9.

18.47: 4-1! Steffen Thoresen setter spiker’n i kista! Lillehammer tar ut keeper’n, men blir straffet av Steffen… Pasning fra Olden og Sørvik.

15:48: 3-1. Lillehammer scorer etter svakt forsvarsspill av Vålerenga. Søberg er rasende etter at shutout’en ryker…

10.34: Utvisning Vålerenga. O’Marra 2 min for tripping.

8.31: 3-0! Nå virker seieren å være i boks! Steffen Thoresen scorer på pasning fra Gunnarson og Olden. Yes!

3:55: 2-0 til Vålerenga! Det er Duncan Milroy som scorer etter en kjempetabbe av LIKs keeper Nie. Han serverer pucken til Milroy som scorer i åpent bur. SAteffen Thoresen får assist.

2.02: Utvisning Lillehammer. Bryhnisveen 2 min for holding.

Siste periode er i gang. Kom igjen Enga!

2. periode:

Perioden er over og stillingen er 1-0 til Vålerenga. 2. periode har vært preget av bra tempo og få avblåsninger. Den har også vært preget av få avslutninger, fra begge lag. Enga har vist en del bra småspill, men den siste pasningen/siste avslutningen mangler. Vi har i hvert fall fått det viktige ledermålet, så får vi håpe at Enga jekker seg opp enda et hakk i siste periode! Skuddstatistikk 2. periode: 6-7.

15.20: Spillet har bølget litt frem og tilbake etter scoringen til Vålerenga. Den største sjansen har Tyler Donati hatt som kom alene mot Nie uten å klare å sette pucken i mål.

9.42: 1-0! Vålerenga scorer i overtall! Det er Tyler Donati som setter pucken i buret. Assist fra Fredrik Csisar og Daniel Sørvik.

8.30: Utvisning Lillehammer. Medby 2 min for tripping.

5:27: Avventende åpning på andre periode. Ingen av lage klarere å skape store sjanser, men Vålerenga har pucken klart mest. Ernst har forøvrig våknet på tribunen…

Pucken er droppet for andre periode. Kom igjen nå Enga!

1. periode:

1. periode er slutt og stillingen er 0-0. Vålerenga har dominert første periode spillemessig, men sliter med skuddvegring og svakt overtallsspill. Det sistnevnte er dessverre en gjenganger denne sesongen. Perioden var ellers preget av høyt tempo og mye bra spill av hjemmelaget. Vi må bare begynne å skyte! Skuddstatistikk 1. periode: 9-11.

18.17: Utvisning Lillehammer. De la Rose 2 min for å forsinke spillet (igjen).

17:59: Vålerenga fortsetter å ha spillet og skape sjanser, men lider av skuddvegring…

14.04: Utvisning Vålerenga. Sørvik 2 min for intereference. Enga holder på å slippe inn mål i overtall og Sørvik får en utvisning. Dårlig dømming!

13.29: Utvisning Lillehammer. Bryhnisveen 2 min å forsinke spillet.

9.51: Utvisning Vålerenga. Espeland 2 min for slashing.

8.22: Enga klarer som vanlig ikke å skape særlig med sjanser i overtall, selv ikke 5 mot 3. Etter at LIK ble fulltallige har Vålerenga dog hatt flere store sjanser, blant annet ved Jesper Hoel og Tyler Donati.

3.18: Utvisning Lillehammer. Bryhnisveen 2 min for hekting. Enga har nå 1.33 min 5 mot 3.

2.55: Utvisning Lillehammer. Medby 2 min for å forsinke spillet.

Kampen er i gang. Kom igjen Enga!


Før kampen

Serieleder Vålerenga møter Lillehammer til dyst i dag kl. 17.00 på Jordal Amfi. Etter Stavangers overraskende tap mot Storhamar i går har våre gutter muligheten til å skaffe seg en ledelse på 6 poeng. Nå gjelder det å gjøre jobben selv!
Se egen sak her: Jordal-moroa fortsetter på søndag


Både før og etter kampen samles vi på Vålerenga Vertshus!

Bli med i Klanen du også.

Billettinformasjon til Vålerengas kamper på Jordal finner du her.

Comments are closed.