Har Vålerenga Hockey tatt seg vann over hodet?

Hockeyspillerne har feid banen med samtlige motstandere i år. De er en løs backhandpasning unna seriegullet og har fem kamper til å ordne to poeng. Nå møter de en helt annen utfordring – utenfor isen.

Tekst: EspenB

Foto: grydis.no


Nettavisen kunne i går melde at det er inngått et veddemål mellom Vålerengas iskrigere og den kvinnelige delen av publikum på Jordal Amfi. Om jentene klarer å stille med minst 500 jenter på den siste hjemmekampen i grunnspillet må spillera stille til nakenfotografering. Gutta er ganske sikre på at jentene ikke klarer det så de har tatt imot veddemålet.

Direktøren i Vålerenga Hockey, Jan Tore Kjær har lovet alle jenter gratis inngang på denne kampen, så alt ligger godt til rette for at jentene får det til.

Veddemålet kulminerer i kampen mot Frisk/Asker på Jordal Amfi 24. februar 17:00.

Jentene, representert ved Anette-Marie Antonsen fra nettsiden tingjegliker.no har oppretta et arrangement på Facebook og det teller i skrivende stund 556 påmeldte.

Er du jente og vil se bilder av topptrente mannebein er det bare å komme seg på kamp – gratis.  Er du mann – kom du også. Seriemesteren i hockey og hundrevis av jenter! Det blir en morsom greie!

Vi ser ingenting om hva jentene må gjøre om de ikke klarer å nå målet om 500 jenter. Gutta kan vel ikke ha blitt så satt ut at de helt glemte å komme med motkrav?


Bli med i Klanen du også. Og kjøp sesongkort.

Comments are closed.