«Fokkern» flyr høyt etter to sølv i helgen

Jonas «Fokkern» Øvregård har hatt en travel helg i Sprova. To konkurranser på på to dager ga Vålerengahopperen to andreplasser i Norgescupen – Buff Cup.

Tekst: EspenB


Helgens renn gikk av stabelen i Sprova, og det ble konkurrert både lørdag og søndag. Grunnet stort snøfall og vind ble det hoppet bare en omgang lørdag. «Fokkern» svevde ned til 90,5 meter. Det holdt til en solid andreplass i klasse NC A, bare slått av Jonas Sandell fra Tromsø med sine 94 meter.

Søndagen hadde med seg bedre vær og det ble hoppet to omganger. Vår mann klinka til med 93 og 95 meter. 95 meter var da også bestehoppet i andre omgang. Likevel snek Jonas Sandell seg igjen foran med sine 95 og 93,5 meter. Ynkelige to poeng skilte Øvregård fra gullet.

«Fokkern» er svært fornøyd med helgens konkurranser. Han forteller til Klanen.no at han gjennomførte tre gode hopp denne helgen, og han er spesielt godt fornøyd med å være bestemann i søndagens andreomgang. Vi gratulerer med sølvmedaljene.

Vi gleder oss til å følge Jonas videre. Har du lyst til å se ham hoppe, er muligheten tilstede allerede kommende helg. Da er det hjemmebanefordel i Holmenkollen. Klanen.no ønsker lykke til mens vi kommer på go west-låta og synger «Hopp langt, om du er Vål`enga. Hopp langt, om du er Vål`enga».

 

Comments are closed.