Deadlinespøkelset herjer på Vålerenga

Det er bare dager igjen før =Enga #11 skal snekres sammen av Norges ubestridte fanzinegeneral Mikkel Kjelstrup. Mye er klart, men han trenger fortsatt stoff om stort og smått i Vålerengasfæren.

Tekst: EspenB // foto: =Enga


Forrige =Enga kom, av ulike årsaker, så langt tilbake som rett før jul i 2011. Generalen vil gjerne ha ut nr 11 til seriestart i jubileumssesongen. Han har løfta litt på sløret og lover 60 sider med fanzineri på høyt nivå til 20 spenn. Intervju med Norges ivrigste tv-journalist Kasper Wikestad er spikra, og intervju med SK Calmeyer like så. Resten ser du når du holder fanzina i de klamme hendene dine. Fanzina selges på Ullevål, borteturer, Sjappa og kanskje på puber nær deg.

Undertegnede har bidratt med stoff , under finurlig pseudonym selvsagt. Det hører fanziner til. Nå er det din tur. Sett deg ned og klor opp ditt beste eller verste Vålerengaminne. Anmeld dassene på Bohemen, Vertshuset og Enga Bar og cafe. Ta rundetida på deg sjøl rundt Galgeberg Corner eller kom med historien om da du gjorde unevnelige ting i baksetet på bussen hjem fra Ålesund.. Hva som helst, bare skriv. Har du rykter eller historier fra klubb, klan eller pub? Fanzina er stedet for å spre dem.

Bruk pseudonym, så kan ingen bruke det mot deg senere. Tor Densky, Justin Case, Anna Conda og Helle Kopter er ledige navn såvidt jeg vet. Send resultatet til kjelstrup.mikkel at gmail.com så har du bidratt i jubileumssesongen uten å løfte skinkene ut av sofaen. Resultatet blir bra for alle parter!

Deadline er før du aner. Nå er det søndag og du har tid. Kom igjen!

 


Bli med i Klanen du også. Og kjøp sesongkort.

 

Comments are closed.