Mikkel Mysers jul: Luke #10 åpnes, og det er kun 14 dager igjen til jul…

Man må tenke på litt annet en jul. Bak luke 10 gjemmer det seg den reneste linkbonanza for den oppegående fotballsupporter. 

Hjelp, tiden  flyr i disse førjulstider, så det er viktig å ta seg en pause. Da tenker jeg å tipse om en del bra nettsteder:

http://fotballanalyse.com/category/generell-artikler/ Denne siden går virkelig i dybden når det gjelder analyser. Blir laget av broren til Dag Riisnæs (ja han overbetalte på 90 tallet med te poser unna øya).

http://www.fotballsonen.com/ : Slik side har mann sett hundre ganger før, men la oss håpe den holder litt lenger en 2013. Mye bra artikler her.

http://www.sotahjornet.no/ : Dette er en side laget med en del bra artikler av Rune Julsvik, også kjent som Hjesus, og også kjent som mannen som tenker Vålerenga 24/7. Dvs alt fra Gutt 10 sitt 3.lags trening til å reise på bortetur damelaget i Ishockey.

http://www.svenskafans.com/start/: Svensker får det til, denne har holdt på lenge og her finner man en og annen godbit. Man prøvde seg i Norge, men det gikk skeis. Litt som å si at folk fra Bergen er fra Norge….

Så over til 3-4 magasiner du kan abonnere på og da varer jo jula helt til neste jul….
http://josimar.no/ : Tidskrift om fotball,  du kan prøve abo gratis med 2 utgaver. Da jubler lomma vel?

http://www.offside.org/ : Disse svenskene holder koken, anbefales.

http://valenga.no/ : Fått bekrefta av redaktøren at de prøver igjen til seriestart. Artig med ett magasin det året klubben feirer 100.

http://www.theblizzard.co.uk/ : Engelsk, ikke lest selv men av lesehester og fotballfrelste så skal dette være bra. Prøv da vel?!.

Kommer tilbake til flere tips om nettsteder, bøker osv til jul.De kan du  kose deg med. En ny flaske drikkes opp, og man er da en dag nærmere jul.


Bloggen «Mikkel Myser» er skrevet av fanzinelegenden Mikkel Kjelstrup, som fortsatt er aktiv i det smale fanzinemiljøet med fanzina «=Enga». Han har tidligere sittet i Klanens styre, i dag sitter han i styret i Norsk Supporterallianse. I «Mikkel Myser» skriver han imidlertid bare for egen regning.

Comments are closed.