Mikkel Mysers jul #1 God bok

Det nærmer seg jul, for noen en pest og plage. Andre elsker det. Denne julekalenderen kommer til å gi mye glede og ikke minst varme. Noen gode tips, og andre tips som ikke faller i smak i det hele tatt.

Jeg åpner luke 1, jeg banker på hva finner man her? Jo, boka Enga Inside#3 til Arild Rønsen. Dette er ett kupp for de som er veldige fattige, eller gjerrige som svensker ville sagt det. Denne boka koster usle 50 spenn i Vålerenga Sjappa, og da har du en bok flere enn kun din mor kan elske.

Jeg skal ikke anmelde boka, men man finner en og annen godbit for en frelst Vålerenga-supporter. Som er ført i pennen av mannen som plutselig dukka opp på Vålerenga desember 2002. Siden har man ikke blitt kvitt han…

Skryter veldig om ett innbrudd Lille Ivers og Freddy Boy gjorde. Pluss sangen «Hva gjør vi nå Vålerenga», som dessverre ikke følger med boka. Burde vært en pakke for flere enn bare der sjæl.

Da tar jeg en øl i kassa og det er kun 23 dager igjen til jul.


Bloggen «Mikkel Myser» er skrevet av fanzinelegenden Mikkel Kjelstrup, som fortsatt er aktiv i det smale fanzinemiljøet med fanzina «=Enga». Han har tidligere sittet i Klanens styre, i dag sitter han i styret i Norsk Supporterallianse. I «Mikkel Myser» skriver han imidlertid bare for egen regning.

Comments are closed.