Vålerenga ansetter tidligere NFF-topp

Vålerenga har ansatt Stig-Ove Sandnes som stabsjef, melder vif-fotball.no. Sandnes kommer fra stillingen som administrerende direktør i Tromsø IL, og har tidligere vært assisterende generalsekretær i NFF.

Tekst: MortenN // foto: vif-fotball.no

I rollen som stabsjef skal Sandnes blant annet være bedriftens personalsjef, og han skal lede budsjettarbeidet og resultatkravene i organisasjonen. Hensikten med rollen er å styrke arbeidet med klubbens strategi og videreutvikle Vålerenga Fotball ytterligere, forteller vif-fotball.no

- Stig-Ove har en veldig bred og god fotballbakgrunn og vi trenger mer administrativ støtte i vår virksomhet. Vi har noen roller på huset som er mer enn overarbeidet og med å få inn Stig-Ove kan vi frigjøre disse personene fra enkelte oppgaver samtidig som vi får en bedre organisering internt. Dette vil være en styrke og bygge Vålerenga administrativt både i klubb og AS, forteller administrerende direktør Pål Breen til samme nettsted.

Klanen.no har merket seg at Sandnes har en fortid som assisterende generalsekretær i NFF. Flere i klansstyret hadde med Sandnes å gjøre i perioden, for eksempel klanen.no’s redaktør – den gang leder i landslagsgruppa til NSA.

- Stig-Ove er en ryddig man som har orden i sysakene. han var villig til å høre på supporterne, og var opptatt av dialog. Han er en mann vi kan ha store forventninger til, og det er en stor fordel at han har den bakgrunnen han har. Han har et godt nettverk og har vist gode resultater der han har vært. At han noen ganger har vært litt stiv i maska på TV

Talsmann Christian Kjellsen ser også lyst på ansettelsen.

- Klanen ønsker Stig-Tore velkommen, og har store forhåpninger. Vi har tidligere fått Rune Riberg inn fra rekkene i NFF, og han har vært en meget viktig mann i administrasjonen. Bare han får ristet av seg alle Oluf-tendenser og annet han har pådratt seg oppe i Tromsø blir nok dette bra, skal vi få se.

Klanen.no følger opp med et intervju med Sandnes og noen kritiske oppfølgingsspørsmål til Pål Breen på et senere tidspunkt.

Comments are closed.