Mikkel Myser: Kjære NFF, la oss få Lyn

Oslo-fotballen er i fritt fall, og 2. divisjon er allerede avslutta for året. Dessverre rykket Skeid ned. Vålerenga2 greide seg heldigvis. Dette er meget viktig for  videre talentarbeid og for spillere på yngre landslag.

Jeg har allerede sett på hvilke 14 lag jeg vil ha i serien neste år. Eller drømmer om da, andre får spekulere i hvordan og hva NFF tenker. Jeg husker Bærum for noen år siden, de hadde 12 eller 13 turer til vestlandet. Ikkje bra.

Når det gjelder opprykkslaga fra 3.divisjon vil man selvsagt ha med Lyn i VIF 2 sin avdeling. Oppgjørene vil trekke en del folk, og gi litt inntekt til klubbene. Så kom igjen NFF – så får dere stjerne i min bok!

Skal vi også få ett eller to lag til fra 3.divisjon? Ja, da kan man velge mellom Skedsmo, Drøbak/Frogn eller Eidsvoll TF. Fra Adeccoligaen kan man få Bærum og Strømmen, hvis de rykker ned?

Ellers da? Jo, da kan man velge blant disse lagene: Kåffa, Frigg, Kjelsås, Lørenskog, Moss, Østsiden, Kvik fra Haildn, Grorud, Nesodden eller Asker. Eller noen man møtte i år, som Gjøvik, Raufoss, Birkebeineren eller Godset2.

Norges beste annetlag, Lillestrøm2, rykka ikke opp. Synd, men de kan ikke være først ute med alt.

Som jeg ser nederst i kaffegruten, slik tipper jeg Vålerenga2 sin avdeling neste år:

Vålerenga2
Drøbak/Frogn
Lyn
Kåffa
Frigg Oslo
Kjelsås
Lørenskog
Grorud
Asker
Nesodden
Moss
Godset2
Østsiden
Kvik Hailden

Dette er 14 lag og mitt forslag, så blir det spennende å se hvor mange riktig jeg får.

Klanen sendte nest siste bortekamp fra Larvik med webradioen. Suksessen fortsetter. Jeg har allerede snakket med mystiske FrankO, som får med seg alt som skjer i klubben – og er vår ekspertkommentator. Undertegnende og Hjesus er villig til å ta noen hjemmekamper. Vi kan ikke love sending til hver hjemmekamp (altså 13 kamper), men klarer man 2-4 hjemmekamper så er man fornøyde.

På tampen: Jeg håper klubben setter opp faste inngangspenger på kampene: 50 spenn pr.hode for dem som ikke har sesongkort er en bra inntekt. Kommer det 200 betalende på en kamp er det 10 laken inn til talentarbeid.

Det er moro at det gror godt, det er ikke så mange år siden man reiv av seg nesten alt hår over at man ikke fostra noen gode spillere. Stå på videre – det er mange ildsjeler og lokale helter som fortjener ros. Ingen nevnt, ingen glemt!

Fotball 24/7 ? JAAAAAA

*** *** *** *** *** *** *** *** *** *** *** *** *** ***

Bloggen «Mikkel Myser» er skrevet av fanzinelegenden Mikkel Kjelstrup, som fortsatt er aktiv i det smale fanzinemiljøet med fanzina «=Enga». Han har tidligere sittet i Klanens styre, i dag sitter han i styret i Norsk Supporterallianse. I «Mikkel Myser» skriver han imidlertid bare for egen regning.

Comments are closed.