Mikkel Myser: Ååååh, skatten min!

Mikkel myser på julebrus, skatt, helga, Klabb&Babb og NFF. En konkuranse er det også plass til!

Det nærmer seg jul. Ikke bare har deilig julebrus kommet i butikken, det har også blitt lagt ut hva tjente man ifjor. Mange grafser, og mange grafser ikke i det hele tatt. Phøy – det tror jeg ikke noe på. Det er litt som at du leser ikke pornoblader eller kjøper Se & Hør. Men du leser det gladelig hvis det er gratis, eller du er på lege- eller tannlegebesøk?

Innrøm at du gjør det. Jeg har ikke noe problem med å si at: «Ja, jeg leser hva fotballspillere og andre tjener».

Ikke minst interessant å se hvor mye en del av spillerne tjener på en fotballøkt på 2 timer og spille dataspill resten av dagen. Er det noe som må ned i hele fotball Norge så er det lønningene.

Se til Mjøndalen. Ja, de brune som var nede i 3.divisjon for få år siden. Nå er de i toppen av adeccoligaen, og der tjener de beste 8-10 000 i måneden.

Lønningene må ned selv om man har suksess med to lag i Europa og U-21 gutta går til EM (takk til alle ballbinger der ute).

Nå humper også de eldste gutta videre i kvalikken med ålreite resultater. De slapp å føre kampen mot Sveits, og vips klarte man uavgjort når man minst venta det.

Helga er innholdsrik, søndag kan du velge mellom flere ting: Dra til Ålesund med HMK og Klanen. Justin Ellingsen styrer skuta sammen det faste mannskap, forsterket med DJ HMJ og lettmatros Kjellsen. Det meldes om fortsatt plasser på bussen.

Klokka 14 spiller Vålerenga sitt G16 lag NM finale i Valhall mot Vard Haugesund. Det gror godt der borte, a-laget deres rykka opp til adeccoligaen også.

Er du håkkipønsj harru to valg, enten å bli med VIFSupport til Lillehammer. Eller du kan benke deg ned med nåtidens Klabb og Babb på Klanens Webradio. Herre Julsvik og Myhre er i utlandet for å se damelaget i Europakøpp…

På tampen en konk: Hvem av bloggerne MortenN og Mikkel Myser tjener mest, har mest formue og betaler mest skatt?. Blant alle som sender inn trekkes en som vinner en ekslusiv =Enga lue. Det finnes bare to igjen. Alle svarene kan sendes på mailen erlikenga@gmail.com.

God helg, kanskje det kommer mer seinere ihelga. Det blir kanskje en litt mer rolig helg på denne kroppen en han som sitter som president i NFF? Her har du ett tips til helgeunderholdningen, YngveH.

*** *** *** *** *** *** *** *** *** *** *** *** *** ***

Bloggen «Mikkel Myser» er skrevet av fanzinelegenden Mikkel Kjelstrup, som fortsatt er aktiv i det smale fanzinemiljøet med fanzina «=Enga». Han har tidligere sittet i Klanens styre, i dag sitter han i styret i Norsk Supporterallianse. I «Mikkel Myser» skriver han imidlertid bare for egen regning.

Comments are closed.