Klanens talsmann: Dette åpner nye muligheter for klubben vår

Martin Andresen og Vålerenga har bestemt seg for at det er på tide å skille lag når sesongen er over. Klanens talsmann Christian Kjellsen mener det er naturlig, når femårsplanen som ble lagt «har gått i dass». Han ser nå frem til videre evaluering av femårs-planen.

Tekst: MortenN

- Dette var ikke uventet. En langsiktig 5-årsplan ender med at vi er blitt en uinteressant middelhavsfarer. Da er dette et riktig og naturlig grep. Femårsplanen gikk rett og slett i dass, sier Christian Kjellsen, talsmann i Klanen.

- Jeg ser nå frem til en skikkelig evaluering når sesongen er over. Hva har vi lært av dette? Den sportslige ledelsen, hovedstyret og aksjeselskapet har et felles ansvar for gode, stabile resultater. Vi har på noen år gått fra å være en seriemester med 15000 på tribunen, til en klubb som trekker 3000 på kampene. Det holder ikke!

Han mener at det positive med femårsplanen først og fremst er at man faktisk har hatt en plan.

- Man har da ihvertfall hatt baller til å satse på prosjektet, og stått last og brast med det. Vi liker at det tenkes langsiktig, men forventer også endring når resultatene uteblir.

Martin Andresens år i Vålerenga har altså ikke svart til Klanens forventninger. Disse åra ga ett morsomt cupgull, og festfotball i sesongen 2010. Ellers har det ikke vært som det bør være i Oslos Stolthet.

- Når vi har de kronene vi har, skal vi lykkes mer og oftere. Så enkelt er det.

Han mener et trenerskifte i seg selv åpner nye muligheter for klubben i sitt hjerte.

- En ny trener kan gi en ny giv, og det er akkurat det vi trenger inn i jubileumssesongen. Martin leverer heller ikke fra seg en klubb i elendig forfatning, det er veldig mye bra å bygge på, mener en optimistisk Kjellsen.

Martin Andresen har i sin periode fokusert på å ruste opp ungdomssatsingen i klubben.

- Han skal ha ros for å sette fokus på rekrutteringen. Vi ser at det er laget et godt fundament for åra fremover, og det setter vi som har tenkt å fortsette å leve med Vålerenga inn i evigheten pris på!

Avslutningsvis kommenterer Kjellsen spekulasjonene om et comeback fra midtbanegeneral Martin Andresen på følgende vis:

- Det kunne jo vært gøy, han er jo bare en liten ungtælp!

Presse kan finne kontaktinformasjon til våre talsmenn her.

 

Comments are closed.