Mikkel myser på podcast

Den siste trenden blant Vålerenga supportere er Podkast. Til neste papirutgave av =Enga har man intervjet Pål Skjevik i Østkansendinga. Her kommer intervjuet som en forsmak på hva neste blekke inneholder. Kun på klanen.no!

Hva er Østkantsendinga?

Østkantsendinga er en anledning til å få høre hva tre nokså ulike Vålerengasupportere snakker om når de veit at de har et publikum. Vi er tre kompiser som har fulgt Vålerenga i årevis, men i ulike miljø, og som prøver å komme fram til ei felles forståing av livet og Vålerenga. Og det gjør vi ved å bable om løst og fast, og trekke inn historier fra inn- og utland. Og vi vil gjerne få fram ting vi liker innen øl og musik også.

Hvem står bak Østkantsendinga?

Publikumsfavoritten er vel Roy Karlsen, som driver RKT Transport og er en levemann på østkantvis. Han har vært med fra starten av Klanen, og er veldig stolt av medlemsnummeret sitt, 667.
Ingar er den fotballfaglig mest oppdaterte, og er mer trainspotter- og groundhopper-typen. Jeg er mer idelogisk og tribunekulturorientert, kan du si.

Podkast er det nåtidens fanzine?

Podkast er kanskje nåtidas piratradio, men det er klart at formatet har arva mye av den personlig prega fanzinestilen.

Beste/verste minne med en sending?

Det beste er vel å se at lyttertalla tikker oppover, og å få ros og godord for det vi har laga. Og det morsomste er å mekke jingler…
Det verste var vel komplikasjonene rundt å få sett WBA-Liverpool, og det kommer vi tilbake til i neste sending. Ellers er det kjipt å glemme å slå på opptak mens praten går som best og gullkorna hagler.

Hvor kan man møte Pål, Ingar og Roy før kamp?

AA – Abel og Anexet.

Hvor er østkantsendinga om 5 år?

Da har vi livesendinger fra podkaststudioet i den nye stadionen til Vålerenga.

Tips til de som vll starte hva trengs?

En ide. Hva er det egentlig du vil gjøre? Vi vil bable om Vålerenga, musikk, øl og livet ellers, uten for mye seriøst og kjedelig prat. Andre vil kanskje ha mer statistikk og inngående analyser og «husker du den straffa i køpprunden mot Gruff IL». Du trenger mikrofoner og noe å mikse på. Det funker med en vanlig laptop, men du kan jo bruke iDingsen din også. Last ned gratisprogrammet Audacity, eller kjør alt rett inn på Soundcloud. For distribusjon kan man kikke på www.ayp.no, eller flekke det ut på iTunes. Ta gjerne kontakt på Facebooksida vår om du lurer på noe, bare søk på Østkantsendinga.

Lykke til videre!

Mange takk, og vi vil gjerne få rette en takk og lykkeønskninger tilbake til supporterkulturlegenden Mikkel!

*** *** *** *** *** *** *** *** *** *** *** *** *** ***

Bloggen «Mikkel Myser» er skrevet av fanzinelegenden Mikkel Kjelstrup, som fortsatt er aktiv i det smale fanzinemiljøet med fanzina «=Enga». Han har tidligere sittet i Klanens styre, i dag sitter han i styret i Norsk Supporterallianse. I «Mikkel Myser» skriver han imidlertid bare for egen regning.

Comments are closed.