Mikkel Myser: På bøker

Det er høst ute og hva er vel bedre da å ha en bunke bøker på vent. Så kan du ligge i hengekøya på glassverandaen f.eks med noe friskt i glasset. Du trenger ikke å gå langt, du kan få bøkene hjem i postkassa. Bruk Adlibris bokhandel. Har du dårlig råd kan du be om avdrag også.

Steffen Iversen kommer med bok i høst. Blir nok en eller annen fyllehistorie, livet som proff og sitt forhold til pappa Odd tipper jeg. Enten så ønsker jeg meg den til jul eller gebursdag. Eller så venter man til mammutsalg eller pocket versjon.

Kjetil Rekdal, reka, I – kjært barn har mange navn. Hvor mange brus fra sylte går under kamper? Da han slo tunnel på Stefan Effenberg, tia i Vålerenga og ikke minst proffliv og mye annet. Men leses? Åja, ikke minst alle de supporterne som savner 2xKjetil i Vålerenga.

Klanens indre liv, ført i pennen av Arild Rønsen. Enten blir det mye blanke sider siden ingen husker noe, eller så blir dette en hit under juletre. Åhh som jeg gleder meg.

Ståle Solbakken er årets tredje bok om ex spilere. Dette blir en sterk bok om tiden da han var klinisk død, proffliv her også og mye annet. Leses? Ja.

Fra olajakke til ett liv i Vietnam. Det er ikke MortenN eller Tore på sporet vi følger. Men tidligere leder av Klanen, nemlig Anders Krystad. Denne blir også spennde å lese, han har fått hjelp av kjendiskokk Mona Halvorsen til å lage matretter i boka også.

Andre bøker på vent som jeg skal kjøpe i høst er Glenn Hysen, Magnus Hedman, AIK spilleren Nebosja ett eller annet. Pluss en bok av legenden Tommy Engstrand.

Savner du bøker på engelsk? Det leser jeg ikke, holder meg til norsk og svensk, til nød danske – måske. Der kom jeg på Uli Hesse sin bok «Tor», kjøp den også. Da er det bare å ha en god bokhøst, men ikke glem Vålerenga oppi alt dette her da!

*** *** *** *** *** *** *** *** *** *** *** *** *** ***

Bloggen «Mikkel Myser» er skrevet av fanzinelegenden Mikkel Kjelstrup, som fortsatt er aktiv i det smale fanzinemiljøet med fanzina «=Enga». Han har tidligere sittet i Klanens styre, i dag sitter han i styret i Norsk Supporterallianse. I «Mikkel Myser» skriver han imidlertid bare for egen regning.

Comments are closed.