Mikkel myser: Gratis internett på kampa?!?

Det er ett av tiltakene som har rullet og gått over skjermen mandag. Niels Røine sjefen sier at dette skal de starte med, og Godset sin leder Espeseth sier at dette funker i Drammen. Men selvom det funker i Drammen så er det ikke sikkert dette funker alle steder?

Tekst: Mikkel Myser

Niels Røine har vel nok engang sett mot hva de gjør i England?. Hva med å se mot andre steder også og blir supportere hørt noen sted?. Hvor alle de andre som veit best utenom meg. Merkelig stille fra MortenP og ikke minst vår egen MortenN. Men nå starter vel Bakrommet med Knut Nesbø snart og da er vel MortenP fast gjest der. Mens MortenN får du kanskje høre på Klanen sin webradio ihøst hvis alt går veien.

Hvilket tiltak syns denne spalten bør gjøres for å få folk på kamper igjen:

  • Billigere billetter? JA
  • Bedre mat? JA tenk deg en en liten stand utafor Gaza med mat fra Stunt Squad….
  • Færre lag: JA hadde ikke skadet med litt færre l øverste divisjon..
  • Spille som Barcelona?. Ikke akkurat men speller man bra over tid så kommer folk også.
  • Mer lesestoff?: JA, pr dags dato finnes det ett tidskrift om norsk fotball, lever Vålerenga Magasinet f.eks? Fanzinemiljøet i Norge er ikke større enn at alle redktørene får plass i en mini Morris. Skandale at ikke flere tør å ta sjansen. Men i Norge er man født med ski på beina og ikke en Mitre ball (veit du ikke hva Mitre er? spørr noen som har levd en stund)
  • Føkk NØFF? Ja det er jævla lett å skylde på de eller at dommeren er blind hvis laget taper. Men NFF har solgt en produkt og da kan man ikke forvente annet. Men at det jobber mye verna der oppe er det ikke tvil om….
  • Skrivekurs: JA denne skribenten sier ikke nei takk til det eller at noen ser over sine innlegg….

Alt var bedre før?: NEI,  90 tallet for Vålerenga sin del ca 4-5000 på tribunen, datavarehuset på brøstet, Store Krogstad med piggsveis imål og Arild Tønnessen også kjent som Tusse prøvde å score mål. Alle 150 som sang kjente hverandre osv osv. Nei alt var ikke bedre, greit man var mer samstemt som sangkor men det var det.

Sikkert flere punkter man er for eller i mot. Moderne er da ett fint ord og det kommer man tilbake til en seinere engang. Da skal jeg også se på Vålerenga Hands sin sjanse i 1.divisjon og prøve meg på hockey?!. Ikke spille men tippe hvem som vinner osv. Kjeder du deg på onsdag ettermiddag? Ja da spiller Vålerenga-2 en meget viktig kamp hjemme mot Elverum. Klokkeslett husker jeg ikke i farta. Men da kan du jo gå innpå den fantastiske hjemmesiden til klubben!

Fellah for Norge når skjer det Drillo?

Comments are closed.