DRY nummer to: Intervju med en RIMI-alkoholiker

Vår anonyme feltreporter har vært ute på gata. Det ble det intervju med en RIMI-alkoholiker av. Denne utgaven av DRY er derfor i sin helhet dedikert til den sterkt alkholiserte Johnny (39).

Tekst og foto: DRY-redaxzonen (selv om det ikke er noen bilder denne gangen heller)

Aller først, hvorfor ble du alkoholiker?

-Jeg merka at det var noe gærent med meg allerede i femtenårsalderen. Mens de andre i gjengen gikk til ei i klassen som viste frem puppene, ville jeg heller være for meg selv. Jeg dro hjem og drakk øl jeg bøffa av fattern, og spilte SuperMario. Muttern hadde jo stikki fra oss, etter at jeg kom skitten hjem fra skolen i fjerdeklasse.

Så du ble skilsmissebarn fordi du kom hjem med skitten genser som ti-åring?

-Passa jo egentlig aldri inn i miljøet på Nordstrand jeg vettu. En gang jeg kom med feil genser på skolen i fjerdeklasse fikk jeg skikkelig juling av de kule i klassen. Når jeg kom hjem, ble morra mi sinna for at jeg var møkkete. Det tålte ikke faren min, så han banka morra mi og dem blei skilt. Da var veien kort til å leve livet som jeg gjør. Det at kona jeg karra til meg var notorisk utro og blei sammen med bestekompisen min gjorde jo også susen.

Hvorfor kaller du det egentlig RIMI-alkoholiker?

-Jo, det er ikke no hokus pokus det. Om jeg drekker brennevin så sovner jeg, og om jeg prøver å gå i en anna butikk blir jeg helt enkelt kasta ut. De eneste som vil ha no med meg å gjørra er gutta på RIMI på Galgeberg.Ikke blir jeg full av øl kjøpt andre steder heller!

Så om jeg går å kjøper en six-pack til deg på Rema, og sier den er kjøpt på Meny, da vil du merke forskjellen?

-Helt klart! Det er noe med smaken som skapes på Rimi. Mega og Meny og sånn har jo ferskvaredisker, det setter sitt preg på både smak og alkoholprosent. Menigmann tenker sikkert at jeg er rable gæren, men sånn er det for en alkis fra Nordstrand altså.

Du lurer sikkert på hvorfor vi i DRY intervjuer Johnny. Det er helt enkelt at han har en VIF-lue på hodet.

Hvorfor går du med Vålerengalue Johnny?

-Jo, den fikk jeg utlevert på RimiBowl. Han Harry og Kjell påstod nemlig at vi fikk gratis pølser og øl på RIMI-bowl i våres. Vi tok turen oppover, men fikk knapt ei pølse. Derimot fikk vi rappa hver vår topplue fra en sånn campingvognkiosk.

-Det er jo moderne med sånn Vålerengatøy hos oss vanskeligstilte. Jeg veit ikke helt sikkert hva som er grunnen, men blant dem jeg kjenner er det mye Vålerengatøy som slenger rundt om kring. Dessuten er det en kar med gul genser som pleier og gi oss litt før vintern nede på Oslo S.

Vi i DRY-redaxzonen takker Johnny for intervjuet og inviterer han på en øl på Vålerenga Vertshus. Idet vi går inn dørene lyser den rødhårede bartenderinnen opp og ber oss ta han med utenfor. Han har vist vært innom før, og da blei det lurveleven. Så det blei det ikke noe øl på Johnny, men vi ser han stadig rekende rundt nede på Galgeberg.

¤Neste gang: Blomster og bier, på bortetur

*** *** *** *** *** *** *** *** *** *** *** *** *** *** ***
DRY-redaxzonen er en totalt ikke-eksisterende redaksjon, og har som formål å produsere mer eller mindre morsom tekst som kan få opp humøret hos den enkelte. Les oss gjerne høyt på bussen. Syns du ikke det er morsomt? Skriv en lapp med hvorfor, putt den i kjeften og tygg. Eller prøv sjæl.

Comments are closed.