Billettinformasjon, 2 for 1 mot Strømsgodset!

Vålerenga Fotball slår på stortromma mot Strømsgodset fredag 5/10-12. Glem vassent opplegg med Rimibowl og Bieber-billetter. Nå klinker de til med en god gammaldags 2 for 1!

Tekst: EspenB // Logo: www.vif-fotball.no/

Bohemen, Vertshuset og Enga Bar & Café vil motta verdikuponger, og det er essensielt at du får tak i minst en av disse. Du oppfordres til å ta med deg mange kuponger og dele ut til venner og kjente.Sjappa på Oslo S og Valhall Arena deler også ut verdikuponger.  Legg merke til at du først kan hente verdikupongene fra onsdag 3. oktober. Verdikupongene gir to billetter til prisen av en og løses ut på Ullevaal stadion kampdag.

Se også sak på  Vålerenga Fotballs hjemmesider.

Dette er en av få anledninger vi som supportere kan vise at pris er viktig i forbindelse med fotballkamp. Det er også en anledning til å vise at fotballkamp skal handle om fotballkamp, ikke masse annet fjas i pausen. Benytt dette tilbudet, spleis på billett med en venn, møt opp, syng høyt og støtt ditt lag. Dessuten er det halv pris for å se ditt kjære Enga bidra til å nekte Godset seriegull.

Del gjerne denne linken om du er på Facebook! Flere som vet, flere som kommer!

Comments are closed.