Vålerengauke 6

Uke 6 blir en mellomuke, uten de helt store høydepunktene. Treningskamp i fotball, hockeypause og bortekamp mot Fyllingen i Hands.

Tekst: Joachim Strandberg, Klanen.no

Vålerenga Fotball er tilbake fra treningsleir, og fortsetter sesongoppkjøringen med treningsskamp mot Nybergsund fredag. Treningstidene denne uken er ikke oppdatert, men vi har sendt en epost til Lasse Vangstein om dette og det blir oppdatert på klubbens sider så fort som mulig. Nå har de også kommet. Rappa vilt og hemningsløst fra VIF-fotball.no:

Tirsdag 8. februar: kl. 10.00 (hurtighet) og 12.00 (sykling)
Onsdag 9. februar: kl. 10.00 (fotball)
Torsdag 10. februar: kl. 10.00 (fotball) og kl. 14.00 (styrke)
Fredag 11. februar: kl. 10.00 (fotball) + treningskamp mot Nybergsund kl. 17.45

Ellers er det treningskamp mot Nybergsund i Vallhall fredag klokka17.45

Vålerenga Ishockey har en sårt tiltrengt landslagspause. Laget slo riktignok Stjernen 4-0 på Jordal søndag, men er preget av sykdom i troppen. Da kommer landslagspausen godt med.

Landslaget deltar (arrangerer vel strengt tatt selv?) i turneringen Euro Ice Hockey Challenge på Lørenskog, uten VIF-spillere. Se her for program.

Oppdatering: Brede Csiszar hopper inn i landslagstroppen til landskampene i helga pga. forfall fra andre verdiløse hockeyspillere.

Vålerenga Håndball møter Fyllingen i Bergen lørdag. VIF sliter fortsatt på håndballbanen, og i forrige kamp ble Elverum ventelig alt for sterke. Ikke voldsomme odds for VIF-seier i Bergen heller, men vi har trua på at en seier i Eliteserien er rundt hjørnet…

Etterhvert som vi kommer oss på nye hjemmesider vil disse artiklene fremstå som mye kulere med bilder, lenker og masse snop så du veit hva du skal gjøre i løpet av uka!

Comments are closed.