VI SKAL VINNE GULL TIL NESTE ÅR!

EngaSang

Vålerenga Fotball avslutter sølvsesongen med stil, 3-0 over torsketemmerne burde vært 6-0… Først og fremst fortjener MA og alle gutta sin hyllest for mest av alt å ha baller til å spelle fotball. På en måte ingen i Norge har vært eller er i nærheten av.

Av: Nimo W. Gasparini

Joda, RævBK er ubeseira i 2010, vel, med unntak av en viss semifinale mot Follo. Så får vi se om tre kronor 2 med Janne «jeg gir alt for Stabæææk» Jønnsson ved roret får den samma flyten og flaksen i 2011. Klart, Europa blir det uansett, ved hjelp av Fair Playprisen til neste år, for tredje året på rad, noe dem sjølsagt har fortjent…

Hva skal våre karer gjøre til neste år da? Ikke veldig mye annerledes håper jeg, fortsette med torpedo (hvor mange hadde trodd at Vål’enga skulle finne på å spelle torpedofotball…?) angrepsfotballen og utvide stallen så det ikke blir for mye slitasje på våre viktigste og beste menn. Vi slipper inn litt for mange mål åpenbart, men det tror jeg handler om små justeringer for å bedre, det viktigste er at vi fortsetter med å skåre flere mål enn motstanderen, om vi vinner 4-3 eller 1-0 er ubetydelig.

Syns også at det er bra at den serbiske humørsprederen er med videre, stoler på at Haakonsen & co har vært harde i forhandlingene, så vi fortsetter med det helt utrolige faktum at vi er best i klassen på økonomi… Bojan har sine svakheter, men når han er på sitt beste er han jævla viktig for laget. Så kan man ikke la være å bli sjarmert av intervjuet etter kampen: – Of course we want the gold! – We must do that, I think we are best team how we play now! – Yes, Luton fantastic goal! – Next season I’m gonna teach him and he will learn! Den siste på spm om kompisen Fellah sine sløste sjanser. Og Mohammed, du kommer bare til å bli bedre, ingen klandrer deg for litt sløsing i siste kamp. Men du må jobbe som F for å bli bedre sjølsagt. At vi har ett lag fullt av spillere med glimt i øyet, humor og stil er det ikke tvil om.

Har etterlyst i mange år at hvis du speller for Vål’enga, så må du forsøke å gi litt mer av deg sjæl i intervjuer enn hva fotballspillere generelt gjør. Noe jeg syns at er tilfelle hos mange av våre nå.

Tribuneliv: Vi avslutter ikke gærnt, igjen så er jo det naturlig når vi knuser og overkjører Tromsø på den måten vi gjør. Hvis jeg skal sammenligne med 2009, vil jeg påstå at det har blitt bedre, på Felt 228 hvertfall, hvor jeg står. Dermed er det jo sjølsagt vanskelig for meg å komme med en presis vurdering av hvordan livet er på resten av stadion. Men, på hovedtribuna f.eks, under «Reis opp hvis du er Vål’enga» og påfølgende «Står’u stille er’u ikke Vål’enga», så la jeg spesielt merke til at det på søndag var flere enn vanligvis som hoppa opp og ned og sang med.

Dette var og er tanken til EngaSang bak grepet med å starte disse to sangene etter hverandre. Vi skjønner jo at når man kjøper sesongkort eller billett til en hovedtribune/sitteplass så er man ikke i hovedsak interessert i å synge. Dermed krever vi ingenting av disse folka, men vi håper at det ved noen anledninger i løpet av hjemmekampene blir tilstander som i siste kamp mot Stabæk i 2004. Hvis torpedofotballen fortsetter i 2011, hvem veit? Så tror jeg hovedtribunefolket syns at det er litt fett å reise seg og være med på noen av sangene, er vel en god del eks-tribuneslitere som har bytta beite der også.

Syns at det på Felt 228 fortsatt er en del å hente, som sagt bedre, da folk flest ser ut til å ha finni sin plass, allikevel så tror jeg det er en god del som står på sidene i Gaza uten sesongkort på midten og kanskje føler at midten hadde vært tingen. Jeg håper at hvis man har sesongkort på Felt 228 og veit med seg sjæl at man ikke er med på tilnærma alt av sanger (nå snakker jeg ikke om den gangen du følte deg litt dårlig og kanskje burde stått på sida), at man går litt i seg sjæl å vurderer om man fornyer akkurat på midten.

Alt i alt mener jeg vi har gått ett steg i riktig retning, så setter jeg penga på at vi blir enda bedre til neste år, på ståfeltet og resten av svingen! Vestbredden er heller ikke glemt, syns dere til tider har vist at dere kan når dere vil. Opp til dere å bli enda bedre.

Vi ses på hockey og håndballkamp!

Comments are closed.