Stemningsrapport fra VIF-Godset, lørdag 16.oktober

EngaSang

Det er lørdag, sola skinner, ikke akkurat Kypros temperatur, men heller ikke så eskimoene må kle på seg. Endelig kamp igjen, når Vif skal vise bønda ifa Drammen at de ikke er de eneste som har lagd et fort på hjemmebane.

Kampen går kl.17.00, noe som tilsier at det er muligheter for å drikke seg hensynsløs også ETTER kamp. Vålerenga har hatt 7 hjemmekamper på rad med seier, og er ubeseiret på Ullevål i år. Pluss at vi ligger på en god annenplass på tabellen. Det vil si; Ingen grunn til å ikke møte opp og støtte gutta våre!

Da vi ankom stadion, var det langt ifra fullsatt. Kjerka klang ikke like høyt som den pleier. Eller burde! Men som vanlig, så er det greit trøkk fra Bendit. Mens på Gamle Konge, så virka det ikke som om alle var på kamp. Lurer på om noen trodde de var på teater eller noe i den duren, for det er ikke ulovlig å synge med. Selv om du ikke helt kan teksten.
Og mens noen starter en sang i det ene hjørnet, så skal selvfølgelig noen på død og liv starte en annen sang i det andre. Og når man står i midten og hører – well, you do the math.

Heldigvis, så begynner gutta med bra og underholdende spill. Skaper sjangser, viser litt tekniske ferdigheter, og når Shelton setter opp farta, blir de fleste parkert.

Og som gutta viser til tider klassespill, så virker klanen ganske greit fornøyd. Annen omgang forsetter nesten der vi slapp i første. Et par steder ute i andre omgangen, så kjører vi gammal stil; rygge, rygge, rygge. Og da kommer Godset litt mer fram. Men ikke mer truende enn at de får et trøstemål. For ellers i hele kampen, så har gutta grei kontroll og styrer mot en seier. Dessverre, så er vi ute av gullkampen for denne gang. For bartene, æsj, har enda ikke klart å tape i år. Med all respekt, de har et sterkt lag og en vilje som … ja …

Men vi er godt fornøyd med innsatsen til alle gutta i år, som kan ta med seg et velfortjent sølv hjem. Selv om de til tider har vist sin svake side, så er vi laget som har putta flest og spilt den mest underholdende fotballen i år. Så derfor vil jeg på vegne av hele Klanen takke for en bra sesong!

Syng høyt, syng Vålerenga!

Comments are closed.