Lommemannen! Bergens stolthet!

EngaSang

Det var dessverre ikke mange som tok turen til Bergen, kanskje ikke så rart når du får en kamp så seint på kvelden på en søndag. Man veit ikke om man rekker jobben mandag morra, og gjør man det så skal man gå dit sliten og trøtt, fordi det var noen i baksetet på bussen som gaula hele natta. Må si at jeg var litt skeptisk da jeg så hvor få det var på både bussen over fjellet og på puben før kamp, men det viste seg at jeg ikke trengte å bekymre meg.

Av: Eystein Jacobsen

Tribunekampen vant vi med god margin, vi sang jevnt og trutt igjennom hele kampen og det er mer enn man kan si om skarrepakket.
Bakke psyka vi ut igjen og det så ut til at vi klarte å støtte gutta når dem trengte det på banen, samt slenge ut noen verbale ballespark til bergensera.

Bergensera viste seg igjen som de medgangssupporterne dem er og jeg hørte dem bare i de 10 minuttene som var rundt skåringa dems, da runga det for en gang skyld fra landets minst lojale supportere, men selv da holdt vi trøkket oppe på bortefeltet. Bra!
Jævlig kult at vi holder trøkket oppe og fortsetter å støtte gutta, samtidig som det går så til de grader i mot oss i spillet og det trøkker sånn fra hjemmepublikumet.

Tror det merkes av alle at vi ikke slutta å synge og flagge, når bergensera var helt utslitt av å støtte gutta sine (hele 10min) så var det vår sang som runga ut over stadion igjen i kjent stil. Morsomt at vi får til en del nye humoristiske sanger – «Lommemannen! Bergens stolthet!» ljoma bra utover stadion, selv folk på feltet ved siden av oss måtte trekke på smilebåndet.

Sanggruppa prøvde å stelle seg midt på feltet i håp om at folk ville stelle seg nedenfor oss, så vi fikk flest mulig nede og ikke stod gjemt helt øverst ved taket. Det forsøket feilet, ettersom de fleste som sang sto bak oss og vi måtte snu oss for å få starta sangene skikkelig. Folk ble kanskje ikke like mye med når dem ikke fikk trøkket fra sanggruppa bakfra.

Det å samle folk på bortebane har vært et problem for oss og det er noe vi i sanggruppa burde ta tak i. Har du forslag til hvordan vi kan samle folk mer på bortebane eller andre ting så er det åpent sangmøte på torsdag 22/4 kl. 18.00. Kom, kom!

Ellers så vil jeg takke alle dem som var med på å bidra i Bergen, det er sånne øyeblikk som gjør meg stolt av å holde med Vålerenga og å være en del av Klanen.

Comments are closed.