Ettermiddagsrall med Klanens Webradio

Vålerenga møter Hafnafjarðar til kamp i Marbella kl 16:00 i dag. Klanens Webradio setter opp studio på Bohemen og sender live bla med intervjuer fra Marbella. Follestad Johansen kommer for å snakke hockey.

Tekst: Espenb // foto: Klanen


Vi har altså ingen tv-bilder å kommentere fra, ei heller fullstendig direkteoverføring fra kampen, men vi mener å kunne sy sammen ei grei sending likevel. Per nå ser opplegget slik ut:

Sendinga ledes av Klanens Kringkastingsjef Rune Julsvik og han har med seg undertegnede. Vi håper å få inn en kommentator til før sending.

Sendestart 15:50 – kampstart 16:00

Vi har gjort telefonavtaler med folk i Marbella og de går rett ut på radioen:
Vålerengas spillerutvikler Johannes Moesgaard snakker vi med før kamp, før 2. omgang og etter kamp.
Supporter Kåre Thorkildsen snakker vi med under kampens gang. Vi får dermed gitt deg live oppdateringer underveis i kampen.
Vi kommer til å snakke om spillerstallen, forventninger, håp, drømmer og andre ting som opptar oss supportere når serien nå begynner å nærme seg.
I andre omgang kommer fungerende hockeykaptein Erik Follestad Johansen, og da blir det litt mer om hockey og kvartfinalekampen mot Frisk på torsdag.
Har du  spørsmål til Follestad, Julsvik eller Bjørneseth kan du sende dem på sms allerede nå. Kodeord KWR til 2242. (5 kr per melding og du støtter Klanens Webradio)

Du finner avspilleren på høyre side på denne siden. Tune in!


Bli med i Klanen du også. Og kjøp sesongkort.

Comments are closed.