Vålerenga Vertshus i dag: KLANEN, veien, sannheten og livet.

Huset kaller i dag og det haster faktisk! 
Fredag 7/6, kl. 15.00 kjører vi i gang en snau time med godt krydra norsk supporterhistorie. Fortvil ikke om kl 15.00 er for  tidlig.
Kl 1930 klinker vi til i liten en time til. Det er nok av krydder.

 


Godtfolk & røvere!

Få med dere verdenspremieren på røverhistorien og multimediashowet: KLANEN, veien, sannheten og livet.

Vår tidligere talsmann Espen Knutsen har ikke overraskende sagt ja til å gjøre det han liker best. Nemlig å fortelle gamle skrøner og røverhistorierom over en kopp øl. Han går uvanlig høyt opp på banen og garanterer at dere vil le, lære litt, men viktigst av alt, kose dere glugg ihjæl med stammefrender.

I anledning Oslo Nye’s Vålerenga-teater «Neste kamp», og at skuespillets regissører, skuespillere og andre bra folk knytta til forestillingen, har spørt om noen historier så står det selvsagt ikke på Espen Knutsen. Han byr seg frem.

Han lover dere at en kulere og mer interessant historietime skal dere leite lenge etter.  Du får Espen’s versjon om NFF, APEBERGET, KLANEN, NY STADION, SUPPORTERKULTUR, JULETRÆR, ULTRAS, CASUALS, DIALOG OG VIF.

Bengt Agnor Calmeyer er med som koordinator og historieforteller. Han har et par juicy historier han også røper Knutsen. Han påstår nemlig å ha sett Calmeyer på NRK og der kunne man visstnok ane at han besitter historier som passer for et publikum over 20 år.

VELKOMMEN!


Bli med i Klanen du også. Og kjøp sesongkort.

Comments are closed.