Finale #2 Tap i DNB Arena

OILERS-VÅLERENGA 4-1 Oilers viste seg for sterke i DNB Arena i den andre finalekampen. Vi klarer ikke å henge med i midtperioden og får 4 mål i sekken etter å ha ledet etter første periode. Skuddstatistikk 32-30.

Neste kamp er på Jordal Amfi lørdag og det er nesten ikke billetter igjen. Kampstart 16:oo. Vi du ha med deg hevnen etter kampen i dag må du forte deg å kjøpe billett!

Tekst:EspenB

Under finner du vårt livereferat fra kampen.

Periode 3

Kampen er over.

4 mot 4 resten av kampen

18:57 Utvisning VIF Csiszar 2 min for slashing

3700 tilskuere i DNB Arena.

18:25 God avslutning av Thoresen. Keeper redder.

18:20 Utvisning Stavanger. Svinet Strandfeldt 2 min for hooking.  Det er 6 sek igjen av den forrige utvisninga.

16:25 Utvisning Stavanger. Matt Ryan 2 min for Bording

16: 28 S. Olden med skudd i staga!

15:37 Gode sjanser til VIF, men vi setter`n dessverre ikke.

14: 14 Utvisning Stavanger. Traynor 2 min for interference.  Nå må vi score!

13: 50 Sjanse igjen for VIF. Vi nærmer oss scoring.

13:00 God sjanse til VIF ved Karlsson. Keeper redder.

11:42 Utvisning VIF- Gunnarsson 2 min for interference

10:41 Stor sjanse til Stavanger men Søberg klarer å dekke pucken med kroppen. Litt smågruff etterpå. Vålerenga fulltallig igjen. Ingen utvisninger i situasjonen etterpå

10 minutter igjen av perioden. VIF trenger mål, men gjør det vanskelig for seg sjøl.

Stavanger spiller 5- mot 3 i noen sekunder men får ikke til noe Har 40 sek 5 mot 4

8:44 Utvisning VIF J. Karlsson 2 min for krysstakling. Stavanger tar Timeout

8:15 Kjempesjanse VIF ved Olden

8:03 Utvisning VIF. T. Donati 2 min for  hooking

7:35 Utvisning Stavanger. Dahl Andersen 2 min for høy kølle

6 min ut i 3. periode. Vålerenga fikk ikke noe ut av overtallspillet, men er bedre med i kampen enn i forrige periode.

2:36 Utvisning Stavanger 2 min på Nagel for tripping

01:20 God sjanse til VIF etter godt spill

0:31 Søberg med god redning på skudd fra kant

Nå er det alt eller ingenting i denne kampen. Kom igjen Enga!

3. periode er i gang.

Periode 2

Savner trøkk fremover på banen, og vi klarer ikke å stå i mot presset til Stavanger. 4 bakover og ingen fremover i midtperioden er ikke pent. Vi henger ikke med i svingene. Stavanger vant skuddstatistikken 17-10

Vålerenga må opp i ringa i 3. periode. Får vi en opphenting vi veit VIF er kapable til?

Perioden er over.

19:49 4-1 Dahl Andersen setter sitt andre for kvelden

19:33 3-1  Nagel utnytter tomrom i boksen foran Søberg og setter enkelt pucken

19:12 Thoresen klarer neste å breiside inn et hard puck fra kanten. Får`n ikke inn

1 minutt igjen av 2. periode

17:36 Utvisninga er nok en gang ridd av. Stavanger har ennå ikke scora i PP i finaleserien

15:36 Utvisning VIF Csiszar 2 min for holdning.

15:21 Frekt skudd fra Stavanger, men Søberg er helt med på notene.

14:10 VIF sliter med å komme skikkelig inn i kampen, men klarer på et vis å løfte spillet lenger opp på banen.

11:56. Utvisninga er ridd av. Bra!

09:56 Utvisning VIF. S. Thoresen 2 min for høy kølle. Temperaturen stiger nå.

08:34 Thoresen krysstakles i ryggen, men det er visst lov. Litt håndgemeng i etterkant men ingen fikk minutter

08:28 Csiszar med skudd mot krysset. Reddes.

07:22 Utvisning Stavanger Kaunismaki 2 min for høy køl le

Massivt press fra Stavanger har preget perioden så langt. De har da også snudd kampen.

05:16 1-2 Flaksemål av Oilers. Davies vipper en puck inn i sonen og pucken går via en spiller og i mål.

3:52  1-1 Dahl Andersen utligner etter passivt spill av Vålerenga.

2:00 VIF har ridd av utvisninga. Bra!

1:15 Søberg redder det som kommer av sjanser.

Vålerenga spiller i undertall i 1.53 fra starten av perioden.

Perioden er i gang. Kom igjen nå!

Periode 1:

Tydelig at begge lag har fokusert sterkt på å holde hodene på rett plass. Egentlig skuffende lite temperatur så langt.  Vålerenga henger godt med Stavanger og skuddstatistikken ender da også 7-6. Vi er foran i målprotokollen og koser oss med det!

19:53 Utvisning VIF. Hilt Jørgensen 2 min for tripping

17:23 Utvisning Stavanger. Kaunismaki 2 min for interference

14:35 VIF rir av utvisninga. Spiller disiplinert bakover nå

12:35 Utvisning VIF. 2 min Brede F. Ciszar for slashing

12:00 Ask alene med keeper, men  keeper redder.

11:40 God sjanse til Stavanger

10:00 VIF mer med i kampen, Bølger frem og tilbake

08:09 Stavanger med stolpeskudd.

07:20 Fantastisk dobbelredning av Søberg rett etter kjempesjanse til VIF

06:31 MÅÅÅL!! VIF Scorer! Espeland! (Andersson, J Donati) PP. Espeland klinker inn pucken nesten fra blå.

06:16 Utvisning Stavanger.  Tim Kunes for slashing

05:10 Kjempesjanse til VIF! Skudd med styring i stolpen!

05:00 Ingen av laga har klart å sette noe spill. Stavanger har pucken mest.

Pipekonsert hver gang Tyler Donati har pucken. Skulle tro det var han som er overfallsmann.

01:57 Halvsjanse til Stavanger. Søberg redder lett

Kampen er i gang i DNB Arena. Kom igjen Enga!

Klanens Webradio sender fra Vålerenga Vertshus med gjester i studio i kveld. Stikk innom eller få med deg kampen på radio.

Det er amper stemning mellom lagene før dagens kamp. Martin Strandfeldt sitt slag med kølla i nakken på Tyler Donati mens han feira 2-0 scoringa er ennå ikke behandlet av disiplinærutvalget. Han fikk 2+2 min av dommeren. Vi forventer utestengelse resten av sesongen og deler av neste sesong.

Strandfeldt kan spille i påvente av dommen, og det ser dermed ut til at han spiller i kveld. Utvalget behandler mest sannsynlig saken i morgen. Skulle de klare å gjøre det i dag oppdaterer vi her. Oilers kan da  anke avgjørelsen og Strandfeldt spiller i kveld likevel…

Oppdatert 16:10 Oilers melder at disiplinærutvalget mener hendelsen var utilsiktet og frikjenner overfallsmannen Strandfeldt. Det er skandale!

Det har vært hissig ordkrig mellom lagene etter denne situasjonen, og det ventes høy temperatur i kveld. Vi tipper at vinnerlaget er det laget som klarer å holde hodene mest mulig kalde. Forhåpentligvis blir det Vålerenga men vi sliter med å vinne i DNB Arena , akkurat som de sliter  på Jordal.

Vålerenga leder 1-0 i kamper etter en overbevisende 5-1 seier på Jordal tirsdag. En kamp som inneholdt alt du kan drømme om og litt til.

Kampstart 19:00 i kveld. La denne kampen bli kampen som skiller menn fra mus!