Sesongkortpriser 2013 – Vålerenga med lavest snitt.

Brannsupporteren Aleksander Osdal har laget en omfattende oversikt over sesongkortprisene i tippeligaen 2013. Vi kommenterer den her.

Tekst: EspenB

Foto: vif-fotball.no


Det er med en viss forundring jeg registrerer at Vålerenga har de rimeligste sesongkortene av alle lagene i tippeligaen i år. At vi er rimelige er ikke så rart etter at Klansyret fikk gjennomslag hos Vålerenga etter at klubben bebudet kraftig prisoppgang etter fjorårssesongen. Ullevål var jo omtrent rensket for folk høstkampene i fjor, og da ser en prisøkning veldig rart ut.

Jeg har ikke kontrollert at tallene til Ousdal stemmer, men ser ingen grunn til at de ikke skal gjøre det.

Ousdal har ved hjelp av setekart, bilder og behjelpelige billettansvarlige fått oversikt over hvor mange plasser man har tilgjengelig i hver priskategori, og slik regnet ut snittpriser for hver enkelt klubb.

Brann sine partoukort – ja, det heter jo partoukort i Bergen – er 87% dyrere en ditt sesongkort på vestbredden på Ullevål. Brann er dermed desidert dyrest i klassen når det kommer til snittpriser på sesongkort. Sesongkort på langsiden koster der 3830 kr. Du betaler 2013 på Ullevål. Viking sitt koster 3333.

Alt er imidlertid ikke helt roserødt. Om vi går inn på prisene på tribuner som defineres som supportertribuner er Vålerenga plutselig dyrest. Her er Molde rimeligst med sesongkort til 1000 kr. Hvor mange plasser det er til den prisen vet jeg ikke. Du betaler fortsatt 2013 på Ullevål. På langsiden!

Du finner den leseverdige bloggen her

Konklusjonen er klar. Det er penger å spare på sesongkort. Har du tenkt deg på endel kamper i jubileumsesongen – kjøp sesongkort ved å følge linken nederst på siden.

Nå!


Bli med i Klanen du også. Og kjøp sesongkort.

Comments are closed.