Gullfest for Vålerenga United

Vålerenga United feiret i går seg selv og årets sesong med Gullfest. Årets høydepunkt for laget var når vi tok pokalen hjem ved landsturneringen i Kristiansand, etter mange harde kamper mot lag som Viking og Molde og fortjent seier over BUL i finalen.

Tekst: Ragnar Kvåle, støttegruppa til Vålerenga United

Festen var for anledningen lagt til Veitvet Bowling, der 20 av spillerene og 15 i støtteapparatet rundt laget bowlet, spiste pizza og hyllet laget.

I oppsummeringen til laget tok leder i støttegruppa Ragnar Sandin opp Vålerenga Uniteds motstand mot reglene som tillater bruk av støttespillere. – Vålerenga United bruker ikke støttespillere, da slik bruk undergraver vårt verdigrunnlag om at alle skal være likeverdige. Reglene fører også til at noen lag plutselig blir mye bedre i de turneringene det er lov med støttespillere. Slik fører til uro blant spillerne og gjør at det er vanskelig å sette opp jevne puljer i turneringer, sa Sandin.

– År 2012 var et innholdsrikt år for Vålerenga United, sa Ragnar Sandin. – Laget er nå godt utstyrt med nye treningsdresser og t-skjorter, takket være våre sponsorer i byggenæringa. Vi har nå fått svært gode treningsfasiliteter i den over 1000 kvadratmeter store idrettshallen F21, takket være god innsats fra Vålerenga. Vålerenga United spilte mange kamper og var med i flere turneringer i 2012 enn noen gang før, sa Sandin, som ramset opp følgende imponerende aktivitetsrekke:

Seiersjubel 020912: ”Seiersjubel på banen etter at finaleseieren mot BUL i landsturneringa ble sikret i september.”

  • Civitan Cup i Drammen i mars
  • Hafslund Cup i Vallhall i april
  • Flaggborg på Ullevaal Stadion før første seriekamp til Vålerenga
  • Tur til Bergen med Klanen, med turnering og kamp mot Brann på Stadion i slutten av april
  • Sølv i Akershussserien etter sterk innsats i fire serierunder, på lørdager i mai, juni, august og september
  • Laget arrangerte for første gang en serierunde med over 20 lag på Vallefeltet i juni
  • Kamp mot Klanen på Ekeberg før Norway Cup og turneringsspill i selve Norway Cup
  • Pausekamp på Ullevaal Stadion mot Gjelleråsen i august
  • BiliaCup i Oppegård i oktober

– Neste års store mål for Vålerenga United er landsturneringa i Tromsø 6. – 8. september, sa Sandin.

– Jeg vil også i år takke Klanen for godt samarbeid, spesielt med turen til Bergen i april og for god innsats i den tradisjonsrike forkampen til Norway Cup, sa leder i støttegruppa Ragnar Sandin.

Comments are closed.