Ny sesong og nye muligheter

Det er igjen tid for håndball skal rulle og Vålerenga har diverse lag i år også. Ifjor splte man i nest øverste divisjon etter nedrykk fra Postenligaen. Man prøvde i forrige sesong å lønne diverse spillere og trenere. Det gikk ikke helt bra og hvordan skal man klare å tjene penger og ikke minst hente inn penger i 1.divisjon?

Tekst: Mikkel Kjelstrup.

Håndballen er ikke så stort i Oslo og det er mange om beinet når det gjelder sponsorkroner og merkenavnet Vålerenga selger ikke alt selvom man skulle ønske det. Jeg skulle gjerne sett Vålerenga i toppen av Postenligaen jeg, men da må man bygge stein for stein. Bygge opp junioravdelingen, ikke mins bygge opp frivilige og en adminstrasjon på sikt. Så jeg håper alle lik er lufta ut av Jordalhallen og at man slutter å krangle. Vålerenga Håndball er ikke større en at man trenger ALLE.

Herrelaget skal i år spille i 1.divisjon. De klarte seg ifjor, mista mange spillere og mange har kommet til. Man kjører på dugnad, men dette er igjen spillere som vill blø for drakta og ikke minst syns dette er gøy. Jeg veit ikke hva ambisjonene er men jeg vill tippe at det er å holde seg. Første mulighet for å se Vålerenga sine herrer hjemme er 15.september hjemme i Jordalhallen, håper akkurat du tar veien ditt. Det hele starter klokka 15.

16 og 17 september mellom 10 og 17 arrangerrer dameligaen nok engang ett loppemarked og hva skulle man gjort uten de?

Har du noen lopper? Innlevering 14 og 15 september fra 14-20, håper akkurat du har noen godbiter som kan selges.

Da er det bare å ønske alle i Vålerenga Håndball en riktig god sesong!

Artikkelen har tidligere vært på trykk i Østbyen.

Comments are closed.