Fotballsesongen er over – lenge leve sesongen!

Talsmann «Svenna» Bakke takker for sesongen som nå er over, og ser fram til treningsopplegget som nå skal foregå fram mot jubileum- og gullsesongen 2013. Talsmannen kommenterer også trenerspørsmålet…

Tekst: MortenN

Etter tap borte mot Rosenborg var det klart, Vålerenga er hektet av alt som minner om strid i Tippeligaen. Knapper, glansbilder og sjetteplasser gjenstår å knives om i år – men talsmann «Svenna» Bakke mener det er mer å hente. Han er glad for at Vålerenga har fått på plass et fiffig treningsopplegg fram mot neste års gullsesong.

- Treningssesongen begynner nå på mandag hjemme mot Hønefoss! 2013 skal bli vårt år, og nå skal det trenes. Vålerenga er påmeldt et opplegg som varer ut året, med nesten helt ekte seriekamper – og de kan nå brukes til «gulltrening»!

Det ikke bare laget som skal trene:

- Klanen forventer at Vålerenga skal være best i 2013. Da kan Vålerenga forvente det samme tilbake fra oss i Klanen. I 2013 skal vi værra et sted i mellom best i Groruddalen og unike i Europa, så vi har vårt å trene på vi også.

Hva gjør Klanen for å få til dette?

- Klanen er til enhver tid ikke noe annet enn de som kommer og står og synger for laget. Så det er faktisk opp til hver en det. Men jeg vil jo oppfordre hver og en til å tenke «hva kan jeg gjøre for Vålerenga?», og ta det derfra.

Men klansstyret har vel noen planer?

- Å ja, det er mange planer som jobbes knallhardt med både i styret og ute i arbeidslagene! Men først og fremst er vi ikke noe annet enn stående, syngende supportere – og det er DET vi skal være best på.

Kritiske røster mener fortsatt at Martin Andresen bør gå som trener i Vålerenga, hva mener du om saken?

- Hver gang Vålerenga taper ringer det  journalister og maser om Martin Andresen. Fakta er at vi ikke er fornøyde med Vålerengas resultater. Samtidig anerkjenner vi at det blir gjort en grei jobb av det sportslige apparatet i forhold til at de yngre lagene stadig blir bedre og bedre. Jeg tror at det fram mot gullsesongen ganske sikkert blir endringer, og at det kan bli noen nye folk som bekler noen av rollene som direktør, sportsdirektør og trener.

Kan talsmannen se noen sportslige lyspunkter på a-laget da?

- Hvis vi skal blande oss inn i det sportslige så hadde det vært fint om Martin benket Fellah litt. Det ser ikke ut til å være en fordel å spille fast for klubblaget hvis man skal komme seg inn på landslaget. Fellah må også slutte med finter, hælspark og tunneler og heller løpe mer rundt på måfå, kan jeg se for meg.

…and with that bombshell… er dette intervjuet over.

Comments are closed.