Hockey-kickoff på Vålerenga Vertshus onsdag 19:00

Torsdag smeller GET-ligaen i gang på Jordal Amfi mot Storhamar, og hva er vel mer naturlig enn å preppe iskrigera våre på Vålerenga Vertshus kvelden før? Vi har tross alt et seriemesterskap og ei bøtte å hente denne sesongen.  I år så tar vi alt!

Tekst: EspenB // foto: vif-hockey.no


Det blir samling på Vålerenga Vertshus klokken 19:00 på onsdag. Tanken er å vise spillerne at vi står bak dem hele veien i år også. Det er dermed viktig at du tar turen innom slik at vi viser oss fra vår beste side og fyller opp vertshuset. Det hele ledes av Espen Knutsen – supporterkoordinator i Vålerenga. Han bør være kjent for de fleste.

Filip Gunnarsson, Tobias Lindström og Rasmus Juell er allerede bekreftet, og det jobbes med å få med flere spillere. Her har du en ypperlig sjanse til å snakke med gutta og kanskje få en klein «selfie» eller to med dem også. Kaptein Brede Frettem Csiszar er dessverre forhindret fra å stille, men vi skal få til dette uten hans deltagelse også. Kanskje kommer Espen «Shampo» Knutsen innom, men det er foreløpig uklart.

I tillegg kommer markedsjef Lars Oddvar Fjeldvang og webredaktør Joachim Strandberg. Her har du mulighet til å stille disse gutta spørsmål eller komme med det du har på hjertet. Vålerenga har jo en del å ta igjen på Stavanger Oilers når det gjelder kroner og ører. Kanskje du sitter med en god ide disse gutta kan gripe tak i?

Det er opprettet et facebookarrangement i anledning kvelden. Det finner du her.

Det blir lunt, det blir moro, det blir spennende og det blir underholdende. Ta turen innom Vålerenga Vertshus klokken 19:00 onsdag 10/9. Det er en ypperlig måte å lade opp til seriestarten på Jordal dagen etter. Seriepremieren mot Storhamar starter torsdag 11/9 klokken 19:00.

Vi sees på Huset i morgen og på Jordal torsdag!

 


Bli med i Klanen du også. Og kjøp sesongkort.

Comments are closed.