Vålerenga 2 – Østsiden

dittOslo.no streamer dagens kamp i Oddsenligaen mellom Vålerenga 2 og Østsiden. Som for landslagene er det på det nest øverste nivået vi finner de beste resultatene denne sesongen. Sjekk ut unggutta!

Tekst: EspenB 


Har du det som meg, og sliter med angst og indre uro over at det er meningsløst lenge til neste tippeligakamp for Vålerenga? Synes du livet er et kjedelig ork uten mening nå i fotballpausen?

Du har muligheten til et lite fix i kveld klokken 19:00.

Ta turen opp til Vallhall og se rekruttlaget prestere suveren fotball. Har du ikke muligheten til å møte opp sjøl, streamer dittOslo.no kampen. Kommentatorer er Frank O. Hansen og Rune Hjulsvik fra Klanens Webradio. Kvalitet i alle ledd med andre ord.

Østsiden er Drillo sin barndomsklubb. De har hatt en traurig start på sesongen, med to seire, tre uavgjorte og tre tap. 9 poeng og 11-13 i målprotokollen gir 9. plass av 14 lag i Oddsenligaen sin avdeling 1.

Vålerenga på sin side har vært giganter og står med 7-0-1 og 24-11 i målforskjell og havner à poeng med serieleder Asker med seier i dag. Asker tapte 0-1 borte mot Drøbak/Frogn for et par dager siden,men Vålerenga må vinne med 9 mål for å overta ledelsen i avdelinga.

Jeg ser ikke for meg at Vålerenga 2 skal slite nevneverdig med Østsiden, og gleder meg til å se rekrutta spille ball igjen. 9 mål er likevel i overkant optimistisk.

Stipulert sendestart er 18:50 og du ser kampen ved å trykke på linken under.

http://dittoslo.no/indre-by/sport-indre-by/livestream-valerenga-2-ostsiden-1.7927901

God kamp!

 


Bli med i Klanen du også. Og kjøp sesongkort.

Comments are closed.