Vålerenga 2 – Drøbak/Frogn kl 19:00 i dag

Andrelaget har fortsatt tilgode å avgi poeng i Oddsenligaen. Sett av ett par timer til å se dem i kveld. Dra til Vallhall eller stream kampen. DittOslo viser den og Klanens Webradio kommenterer.

Tekst: EspenB // grydis.no/Jossebass


Rekruttlaget har hatt en fantastisk serieåpning og står med 9 poeng av 9 mulige. I dag gjester Drøbak/Frogn Valle, og det er ingen ringere enn Andre Bergdølmo som trener laget. Drøbak/Frogn står med to seire og ett tap før kveldens batalje så det er tabellens andreplass som tar i mot femteplassen. Det blir en tett og spennende kamp.

Vi minner om at sesongkortholdere har gratis inngang til disse kampene og andre betaler 50 spenn i døra. et er billig underholdning og en mulighet til å se framtida til norsk fotball.

Klanens Webradio i godt driv på Ullern Stadion.

Klanens Webradio i godt driv på Ullern Stadion.

DittOslo streamer kampen og kommentatorer er radarparet Hjesus og FrankO. Du kan kalle dem for Klanens Kringkastingssjef og Statistikkguruen også. De borger for kvalitet og du ser kampen via denne linken fra litt før 19:00

http://dittoslo.no/indre-by/sport-indre-by/live-valerenga-2-drobak-frogn-1.7875999

Troppen til Vålerenga: Lars Hirschfeld, Øyvind Knutsen, Chuma Anene, Akinsola Akinyemi, Doudo Gaye, Ivan Näsberg, Ali Iqbal, Anders Eriksen, Hassan Rahmani, Jesper Solli, Mathias Blårud, Monir Benmoussa, Jibril Bojang, Fitim Kastrati, Shåresh Ahmadi, Rino Falk Larsen, Niklas Castro.

Lykke til, gutter – og god kamp!


Bli med i Klanen du også. Og kjøp sesongkort.

Comments are closed.