FC Astra 1 – 2 Vålerenga. Corner er mål!

Vålerenga klart best i første omgang. Andre omgang er svakere. Muri og Børven målscorere.

Tekst: EpenB

Dagens lagoppstilling: 1 Lars Hirschfeld – 14 Marcel Wawrzynkiewicz, 4 André Muri, 6 Simon Larsen, 15 Joachim Thomassen – 19 Christian Grindheim, 26 Bojan Zajic – 28 Kermit Erasmus – 11 Morten Berre, 10 Torgeir Børven, 7 Daniel Fredheim Holm

God første omgang av Vålerenga. Aggressiviteten hadde ikke blitt igjen på spillerhotellet denne gangen men spillera venta i 10-15 minutter med å ta den fram. Gutta spilte forøvrig med blå sokker i dag. Vet ikke om de skal væreblå eller røde i år.

Første scoring kommer på corner fra venstre. Bojan slår inn i feltet og Muri får foten først på ballen. Den spretter en gang i gresset og sniker seg inn høyt oppe i lengste hjørnet. Vålerenga skaper mest og er best.

Andre scoring er flott! Thomassen tar corner fra høyre og Torgei Børven stiger til værs. Han stusser ballen utagbart for keeper og det står 0-2.

Børven sin tredje scoring på La Manga. Vår toppscorer. Bruno reduserer for Astra på corner. Vi glemmer oss i forvarsarbeidet og han har en enkel jobb. Dagens tredje scoring etter corner er et faktum.

Andre omgang starter med total dominans av Astra. Vålerenga har mer en nok med å forsvare seg, men det skal jo også trenes på. Astra skaper endel uten at  det virkelig blir farlig.Vålerenga kommer etterhvert litt mer med uten å skape noe som helst.

Massevis av bytter på begge lag stykker opp kampen Erasmus byttes ut etter 64 minutter, og jeg tipper det er det siste vi ser av ham i blått. Han var fryktelig svak i dag. Zahid har en kjempesjanse etter 70 minutter men skuddet stryker på feil side av stolpen. Den eneste Vålerengasjansen i 2. omgang.

Treningskampene på La Manga er ferdige for i år og Vålerenga reiser hjem med to seire og et tap.

Bli med i Klanen du også. Og kjøp sesongkort.