Svensk videosnutt om Vålerenga Hockey

Nordicbet Sverige har opprettet en videoblogg i forbindelse med CHL. Først ut i videobloggen er ingen ringere enn Vålerenga Hockey. Bloggen ledes av dobbelt verdensmester for Sverige, Johan Garpenlöv. Den er spilt inn i forbindelse med hjemmemøtet mot Färjestad.

Tekst: EspenB // foto: Anders Grydeland, grydis.no


Det er ikke så ofte svenskene bryr seg om norsk hockey, så det er interessant å se på hvordan de vinkler det hele. NordicBet skal ha videoblogg om ett lag fra alle land svenske lag møter i CHL. De kunne valgt seg Stavanger Oilers, men valget falt selvsagt på tradisjonsrike og sjelfulle Vålerenga fra Oslo.

Programleder Johan «Garpen» Garpenlöv har vunnet to verdensmesterskap for Sverige og spilte ti sesonger i NHL.

Du får bilder fra Vålerenga Vertshus, Bohemen og Jordal Amfi. Dessuten intervju med Espen «Shampo» Knutsen, og jammen har ikke undertegnede sneket seg med også.

En fin liten sak om Vålerenga og norsk hockey, sett med svenske øyne.

 

 


Bli med i Klanen du også. Og kjøp sesongkort.

Comments are closed.