Vif Hockey – Vienna Capitals på Jordal torsdag

Vålerenga Hockey får besøk fra det store utland på torsdag og lørdag denne uken.. Det er klart for tredje og fjerde kamp i Champions Hockey League og den første skikkelige kampen på Jordal i den nye sesongen. Alle mann til Jordal!

Tekst: EspenB // foto: championshockeyleague.net


Jeg skal være den første til å innrømme det: Her jeg sitter i shorts i solveggen virker hockeysesongen svært langt unna.

Den er ikke det, den starter på egen is på Jordal torsdag klokken 19:30. Gutta har allerede vært ute i Europa, der de målte krefrer med de to lagene vi møter denne uken.  Zürich Lions slo oss 4.1 og Vienna Capitals slo oss 2-1. Vi har ikke vært kasteball blant feterte hockeyspillere, og vi har dermed lønnlig håp om å dra med oss poeng torsdag og lørdag. Det siste laget i gruppa vår er som kjent Färjestad fra Karlstad. De møter vi borte 23. september og hjemme 6. oktober.

Den største sjansen til seier kommer nok på torsdag, da møter vi Vienna. Med flyt i spillet og god støtte fra tribunen bør det bli tre poeng der. Lørdagen bringer en tøffere utfordring, da Zürich Lions står på motsatt banehalvdel. De er et av Europas beste ishockeylag og er ranket som nr 4. i CHL. Fire av spillerne har sølvmedalje fra fjorårets VM i skuffen, så det er i aller høyeste grad kvalitetshockey som vises på Jordal denne uken. Det blir en lekkerbisken av en hockeykamp.

Ta med deg en kompis eller en venninne og legg turen innom Jordal.  Det koster 150 kr per hode. Kjøper du billettpakke til disse to kampene og Färjestad hjemme betaler du 350 for tre hockeykamper. Gi-bort pris! Husk hockeyvors på Vålerenga Vertshus før kamp. Der koser du deg med seier etter kampen også.

Om du er rask på avtrekkeren og kjøper billettpakka innen kl 18:00 i dag – tirsdag 2/9 – er du i tillegg med i trekningen om VIP-losjer også. Der er det plass til deg og 9 av venna dine. Om du har vunnet får du beskjed om i morgen.

Kjøp din billettpakke her

Torsdag 4. september kl 19:30 Vålerenga Hockey – Viennna Capitals

Lørdag 6 september kl 14:30 Vålerenga Hockey – Zürich Lions

P.S. Det er stor interesse for borteturen til Färjestad 23 september. Vertshusbussen, Supportbussen og Ultras kjører, og billettsalget er i gang. Klanen setter eventuelt opp buss når disse tre er fulle. I tillegg har de alternative satt opp to busser. Det blir trøkk!

Endelig er det hockey igjen. Vi sees på Jordal!


Bli med i Klanen du også. Og kjøp sesongkort.

Comments are closed.