Endelig – Iskrigera går på is mandag!

Ventetida er snart over for oss som elsker hockey. Rett over helga snører iskrigera på seg skøytene igjen og har sin første istrening. Du kan selvsagt rømme fra varmen og se dem trene. En innholdsrik høst står for døra.

Tekst: EspenB // foto: Eivind Hauger/Anders Grydeland


Det har vært noen lange måneder siden vi hadde muligheten til å se kremen av norsk ishockey boltre seg mot forvirrede motstandere. Det går en stund til, men istreningene starter på mandag. Stedet er Ungdomshallen som ligger rett nedenfor Jordal Amfi, og treninga starter 15:30 og varer til 16:45. Møt opp for å vise støtte til gutta, og se om du spotter noen nykommere.

Informerte kilder forteller at det har vært for varmt i været til å få lagt skikkelig is på Amfi`n. De forsøker igjen denne uka. Ungsomshallen har hatt is hele sommeren, så den ligger klar og innbydende til gutta.

Vålerenga Hockey - Stavanger Oilers 08.04.2014Som alltid er det jo spennende å se hvem gutta egentlig er. Kanskje dukker det opp noen nye fjes allerede på mandag. Vi har endel unggutter som vender tilbake til klubben, og vi har noen nykommere som ble signert rett etter sesongslutt. Mer veit vi ikke foreløpig. Direktør Kjær holder korta tett inntil brystet så vi har ikke engang noen feite rykter å gi deg.

I går ble det imidlertid kjent at Cato Cocozza ikke fikk fornyet kontrakta, så vi takker for strålende innsats gjennom 5 sesonger med vår logo på brystet. Vi ønsker deg lykke til videre Cato, du er en hedersmann og strålende kar! Fra før er det kjent at Fredrik Csisar har reist til Lørenskauen. Den så jeg virkelig ikke komme! Lykke til videre du også Fredrik.

Vi kommer tilbake til stallen i en senere sak på Klanen.no, det er jo flere som ikke lenger er i klubben, og nye må inn.

To treningskamper er berammet i august. Vi spiller mot Stjernen i Fredrikstad 12. august klokken 19:00 og vi møter Frisk/Asker på Jordal 18. august. Der er ikke kampstart satt ennå.

For en høst det kommer til å bli for oss Vålerengasupportere

Vi skal spille den første kampen i CHL borte mot Zürich Lions 21. august, altså om mindre enn tre uker. Get-ligaen starter opp på Amfi`n 11. september, og vi møter Storhamar i åpningskampen.

Spillerne skal få fjesa seg på TV2 gjennom høsten, de får sin egen tv-serie, og den ble filmet gjennom hele fjorårssesongen. Den heter Iskrigerne, og jeg aner ikke når den har sendestart.

Manglerud/Star er tilbake i det gode selskap og jammen har Kongsvinger Knights også fått lisens etter exiten til Rosenborg og Tønsberg. Det blir spennende å se om de to laga blir noe annet enn kasteballer, men vi ser stort på det og ønsker dem lykke til.

Men først skal gutta få is under stålet, så møt opp på den første treninga førstkommende mandag klokken 15:30.

Ungdomshallen er stedet, du må komme og se det!

Ganske så fett å være en del av dette!

Ganske så fett å være en del av dette!

 


Bli med i Klanen du også. Og kjøp sesongkort.

Comments are closed.