FotballLIVE: Vålerenga-Ålesund 3-0 (3-0)

Klanen.no gir deg supporter-Norges garantert beste livedekning av fotball! Vi oppdaterer tekst minst hvert tiende minutt omtrent, ved alle scoringer og når dommer’n har mere hår enn hjerne og sånn.

Tekst: Arakh Angan

*Trykk F5 eller noe annet som er riktig for å oppdatere saken …*

Oppsummert :

Kjartansson scorer 12 og 13. Vi vinner på en helt grei dag. Aafk har ikke veldig mye å by på.

Dette smaker fugl! Enga holder 3.plassen på tabellen i det dette publiseres!

Takk til Arne for ekspertmeldinger.

2.omgang:

* Vi vinner lett i en kamp hvor vi ikke har veldig mye mer enn fem målsjanser. Det kan vi like!

* 90 min Lagt til tre min.

*88 min Klanen kjører anal! bit i puta mor!!

* 87 min Vi forLanger ikke mer enn å holde nullen…

* 83 min. corner til Aafk som ender i stolpen…

* 82 min. Aafk er tom for alt. Selv på åpent mål orker dem ikke strekke ut beinet…

* 77 min det er varmt på Ullevaal. det går ikke veeeldig unna.  Men vi holder dampen og leder klart!

* Enga bytter. Bombe at det er Zahid…Inn med Berre..

* 70 min Ikke mye som skjer på Ullevaal. Vi leder da..Det er jo noe!

* 8554 solgte billetter. DET er for dårlig!!!!

* F.Carlsen får korrekt gult for å felle Kjartansson!

*Corneren ble det ikke noe ut av.

* 56 min Bra skudd av Lindkvist! ender med corner. Den ender i sin tur med kontring for Aafk. Det blir corner av det.

* 53 min. Ikke skjedd veldig mye siden sist. Vi kunne fått straffe når Zahid ble «felt»… Men greit nok..

* 50 min spilt og vi har full kontroll!

* Kom igjen Enga! aafk bytter to i pausen. Lykke til…

* Nå er det ekspert-fritt og bånn gass! Enga danser og Aafk sliter.

1. omgang oppsummert:

* Vår ekspert Arne skal opp til VGTV men skriver dette om 1.omgang, tastene går til Arne Sandstø:

» Deilig med Ørn sol og sommer. gratulerer med 3 poeng.»

* 41 min er spilt på Ullevaal. vi leker med Aafk. Det meste stemmer fremover på banen.

* LEKESTUE!! Kjartansson legger inn til Daniel Fredheim Holm! 3-0!!!

* Vil ikke jinxe noe, men Enga er på 2.plass på tabellen akkurat nå!

* MÅL!!!! Grindheim til Kjartansson! 2-0! Spilt i 32 min.

* Spilt i 30 min. Enga flyttet seg høyere og Aafk har ikke all verden å by på!

* Halvspilt 1.omgang. Dommen fra eksperten er at kampen har jevnet seg ut etter Engas scoring. Kjetil endret fra 4-3-3 til 4-4-1-1. det har ført til at vi har kommet oss høyere på banen.

* 19 min Det var ikke akkurat med spillets gang, men hvem faen bryr seg? Kjartansson bøtter inn baller! Jørn Andersens rekord ligger VELDIG tynt an! Ruben fra Tromsø som legger en lissepasning til Ørn!

* MÅL!!! 12 for 12!!! Kjartansson scorer igjen!! 1-0

* Arne er streng. «Klanen best på Enga så langt!»

* Himmelhøyt over.

* 15 Min gult kort til Heltne Nilsen. frispark i farlig posisjon.

* De første 10 minuttene har det gått litt hit og dit. «Lite» overtak for Aafk.

* Ålesund presser høyere enn forventet og skaper uro hos Enga. «Enga må involvere Zahid» melder Arne.

* Vi har keeper! Ikke akkurat ultradefangsivt Ålesund på Ullevaal!