Liverpool-kampen: Vålerenga lager eget klansfelt med sesongkortpris 200

Klubben og Klanen har gått sammen om et godt tilbud til alle sesongkortinnehavere, klubb- og klansmedlemmer. For 200 kr får du nå billett til Liverpool-kampen. Målet er å fylle feltet med stående, syngende supportere – slik at vi kan synge ut wannabe-supporterne i rødt.

Tekst: MortenN

Billettprisen har kommet i orden ved hjelp av ATEA, som også synes norske, blå sanger er finere enn de engelske røde med norsk-scousisk aksent. De gir derfor 200 spenn til VIF for hver billett vi kjøper – og det kan vel neppe kalles noe annet enn en vinn-vinn-situasjon.

Vi har et felt som tar 1000 stående, syngende supportere nede i VG-svingen. Dermed kommer vi på motsatt side av Liverpool-fansen, som skal stå i Bendit.

Billettene selges i Sjappa, og i billettluka som åpner kl 1600 kampdag. Selges til medlemmer av Klanen og klubben som drar dit for å støtte Vålerenga.

De som har kjøpt klansbilletter allerede blir flyttet til dette feltet, og vil få mellomlegget refundert i Sjappa.

Klansstyret ser på dette som et godt medlemstilbud. Dette er halv pris ift hva vi hadde på et mindre og dårligere felt, og dette går fra å være nok en døll showkamp til å bli en anledning for sangøvelse, fest og morro!

Dessuten er Liverpool et lag vi pleier på å slå.

NB! Bohembussen kjører fra Bohemen. Pris 50,-. En velvillig sponsor (som bedriver dagligvarehandel i supermarked-klassen, like ved Carl Berner-krysset) har sponset hele bussen, så alle inntekter på billetter og «kiosk-salg» (inkludert kostpris!) vi gå uavkortet til et Vålerenga-formål! Billetter kjøpes på Bohemen før kamp, avgang 18.

Comments are closed.