Vålerenga vant LETT

VÅLERENGA-STJERNEN 5-1: Vålerenga vinner den tredje kvartfinalen enkelt, og leder nå 3-0 i kamper.

Tekst: MortenN  Foto: Marius Kaniewski

Det ble en veldig grei skuring for Vålerengas iskrigere i kveld. Det var kvalitetsforskjell på lagene, og Stjernen var aldri i stand til å gi oss motstand.

Det var en hyggelig kveld for de fremmøtte, som fikk se mange fine mål, og et par boksekamper. Den ene endte forøvrig litt unødvendig med matchstraff for Gunnarsson.

Neste kamp er på fredag i Stjernehallen, og der kan Vålerenga avgjøre hele kvartfinaleserien til sin fordel. VIF Support kjører, KWR sender radio – og vi dekker (sannsynligvis) live.

Under følger vårt livereferat.

Tredje periode

20:00 Kampen er over, og vi vinner 5-1. Steffen Thoresen kåres til vår beste spiller-

Lørenskog-Lillehammer står likt etter tre perioder, og kampen går til forlengelse.

17:29 Stjernen 2min, Bjursland.Hekting.

17:13 5-1. Syversen Olsen reduserer.

15:51 VIF 2min. Jesper Hoel. Knetakling, lissm.

14:04 5-0! Ryan O`Marra setter inn en spiker med backhand!

Stillingen i de andre kampene: Oilers-Frisk 3-2, Lørenskog-Lillehammer 1-1, Sparta-Storhamar 3-4.

11:45 Stjernen 2min. Marcus Persson, hekting.

Lun stemning på Jordal, mens vi spiller med seks mot fem mens Stjernen har en avventende utvisning.

Ti minutter ut i det som nesten garantert blir kampens siste periode. Vi har full kontroll, og spillet er deretter. Lite å melde om ut i de tusen hjem!

09:22 Fredrik Cisar og Karlsson har et lite oppgjør seg i mellom. Begge får utvisning. Spill 4 mot 4.

Danielsson og Olden har en liten brytekamp. Det er såpass fredelig at det ikke blir utvisninger av det.

Seks minutter i perioden. Her er det full kontroll, og lite skjer. Hollstedt gjør sitt første bytte, erstatter Gunnarsson som hviler denne perioden…

Begge lag har nå fullt lag. Stjernen var ikke akkurat livsfarlige

00:00 Perioden er i gang. Vi starter 4 mot 4.

Andre periode

Perioden er over, VIF leder 4-0. Vi har full kontroll, og spiller ålreit hockey. Målene er av den lekre sorten, og verdt inngangsbilletten alene! Vi pådrar oss noen litt unødvendige utvisninger, men dette går nok veien uansett. Nå må Stjernen ta en VIF for å komme tilbake i kampen… Skuddstatistikk totalt så langt 23-12, 9-9 i denne perioden.

20:00 Stjernen 2+2min. Karlsson farefullt spill med høy kølle + roughing. VIF 5 min+video. Gunnarsson. Rouging major. Hanskene var av!

Herrene Karlsson (Stjernen) og Gunnarsson (VIF) velger å avslutte perioden med et realt basketak! Heia Sverige!

17:16 VIF 2min. Brede Frettem Csiszar, tripping.

Tre minutter igjen av perioden nå. Dette har vi full kontroll på, selv om vi pådrar oss en og annen utvisning. Vi har rett og slett et bedre hockeylag!

14:31 VIF 2min. Brede Frettem Csiszar, slashing.

10:51 4-0! Vålerenga øker nok en gang i powerplay. Fredrik Csisar (Steffen Thoresen, Stefan Espeland).

10:01 Stjernen 2min. Kolesnikovs. Hekting.

Stjernen prøver å presse på i powerplay, men det blir ikke det helt store. I stedet kommer en VIF-kontring, og Stjernen må ty til ulovligheter…

08:10 VIF 2min. Hilt Jørgenson holder i kølla til noen andre, og det er jo ikke lov.

05:39 3-0! Da var det Justins tur! Et nydelig skudd som gjør at Vålerenga øker ledelsen. Assist fra border`n, samt RJ Anderson.

04:21 Stjernen 2min. Sinisalo, hekting.

03:33 2-0! Tyler Donati! Tyler får en pasning fra Morten Ask, kjører slalom mellom Stjernens backer og setter pucken PENT inn bak Grotnes!

01:12 VIF 2min. Tyler Donati, hekting.

00:00 Perioden er i gang

Første periode

Vålerenga leder 1-0. Vålerenga dominerer fullstendig i den første perioden. Stjernen har knapt pucken, selv når de har overtall blir de rundspilt etter alle kunstens regler. Likevel er presisjonen hos Vålerenga akkurat for svak til å omsette mer enn en gang. Men, det holder i massevis.

15:21 1-0! Steffen Thoresen (Espeland, Ask) gir Vålerenga ledelsen i power play.

Klanen.no har vært fraværende i første periode, men kommer for fullt fra og med andre periode!